Gratis
markedsanalyse
Klikk her

Responsoptimering

Tjen mer penger – gjr bruk av våre tjenester: 

Hjelp til å starte riktig (workshop)

Alle bedrifter som lykkes har planer: Forretningsplaner og strategier. Men de færreste bedrifter har egentlig en strategi for hjemmesiden. Dessverre…

Vi hjelper deg til en god strategi for økt omsetning og respons fra din hjemmeside, med lavere kostnader per salg enn ordinær markedsføring.

Splitt testing på din nettside (verktøy 0 tjeneste)

Gjennom splitt testing har firmaer økt responsen og salget med 200% og mer. Vårt verktøy kan med stor sikkerhet fortelle deg hva som fungerer best – for deg. I stedet for kun å belage avgjørelsene på andres erfaringer, hjelper vi deg til å teste i realtime hva som fungerer best for deg.

Vårt avanserte splitt test kan også ta avgjørelsene fortløpende basert på sanntids-statistikk som forteller hva som gjør at nettopp dine kunder kjøper. – Og gjort riktig kan vi forkorte testperioden med mange ganger. – Vår metode er både raskere og bedre enn generelle splitt tester.

Markedsanalyser (tjeneste + verktøy)

Treff bedre! – Selg bedre!

Med god reell markedsundersøkelse kan vi avsløre hva dine kunder egentlig ser etter; Hvilke problemer de egentlig har – slik at du kan svare på deres behov.Da blir det lettere å selge…

Vår markedsundersøkelse baseres på resultater etter millioner av søk på nettet, og gir statistisk holdbare resultater. Funnene vi presenterer for deg passer godt å ta opp på styremøter og andre ledermøter.

Online annonsering (tjeneste + verktøy)

Trenger du flere kunder? – Vi vil hjelpe deg!

Ikke bare kan vi sette opp kampanjer for deg som følger dine budsjetter, men vi vil splitt teste forskjellige annonser mot hverandre for hele tiden å øke lønnsomheten til din kampanje.

Dette er en kontinuerlig forbedring, og det er ikke uvanlig at vi får til ca 10% forbedring hver 14. dag. Tror du dine konkurrenter gjør dette? – Nei, de færreste gjør dette – men vi gjør det for deg!

Hjemmeside utforming (tjeneste)

Ønsker du en “facelift” på din eksisterende hjemmeside, eller en totalt ny hjemmeside?

Hos oss kan du få hjelp med alt fra små til store og avanserte løsninger. Vi leverer tilpassede blogg-løsninger, publiseringsløsninger og  opp til store og avanserte systemer.

Hjemmeside service (tjeneste)

En oppdatert hjemmeside er veldig viktig, for dine kunder og din lønnsomhet. De færreste kommer tilbake til en nettside som ikke er oppdatert på mange måneder.

Vi vet at langt de fleste firmaer ikke får gjort dette. Enten pga manglende kompetanse, eller rett og slett tid. Derfor kan vi hjelpe med dette:

Vi har forfattere som kan skrive om nær sagt det meste, og vil i samarbeid med dere oppdatere hjemmesiden deres – uten at dere må bruke mye tid og krefter på det.

Høres det enkelt ut? – Det ér det. i tillegg vil vi jobbe med å gjøre nettsiden deres mer og mer selgende.

Konkurrentanalyse (tjeneste + verktøy)

Din konkurrent er viktig for deg. Du bør vite hvorfor “dine kunder” velger din konkurrent i stedet for deg, og overbevise dine kunder om å velge deg i stedet.

Hemmeligheten er å bli litt bedre enn din konkurrent: slik at folk velger å kjøpe fra deg i stedet for andre.

Vi vil hjelpe deg å se, med “friske øyne” og med enormt mye kunnskap om hva som selger og ikke selger. Du vil kunne ta avgjørelser på et mye bedre grunnlag, og få større markedsandel.

God Webstatistikk gir økt lønnsomhet (verktøy)

Hvorfor er det viktig for deg med gode regnskapsrapporter? – Fordi de forteller deg hvordan firmaet egentlig gjør det. Budsjettene er viktige for å se retningen du vil gå i, men rapportene forteller deg hva som er fakta.

Vår webstatistikk løsning gir deg de harde faktaene du trenger for å ta gode avgjørelser: Trender, hvor kundene kommer fra, hva de er opptatt av og hvorfor de velger deg.

Du får også vite hvem som ikke kjøper, slik at du kan konsentrere dine markedsmuskler om dem som faktisk kjøper. La din konkurrent være best på de “dårlige besøkende”, og vær du best på dem som faktisk legger igjen penger på bunnlinjen.

God webstatistikk gir deg svarene du trenger for å ta gode avgjørelser.

Hva vil du ha hjelp med?

Send oss en henvendelse her: