Gratis
markedsanalyse
Klikk her

Ressurspersoner

Responspartner består av, og har samarbeid med, noen av de fremste ressursene innen hybridmarkedsføring og internettmarkedsføring.

Vi har “hands on” erfaring fra markedsføring, salg og firmadrift i forskjellige størrelser.

Felles er vår erfaring at hybridmarkedsføring har gitt de beste resultatene “bar none”, og at vi ønsker å hjelpe våre kunder til mer salg og respons gjennom vår kunnskap og våre unike verktøy.

Vil du ha kontakt med oss for første gang?

Ring 45059000, eller send en epost på kundeservice @ flexweb.no

Preben Olsen Sangvik

Preben Olsen Sangvik

er typen som ”tenner” på en utfordring og som ikke gir seg før konkurrenten vises ryggen. Hvor mange nettsider han har plassert øverst i Googles resultater vites ikke, men mange er dem.

Kombinasjonen av fordypning i teknikk – med fokus på lønnsomhet, gjør Preben til en god medarbeider for sine klienter. – Preben er også den som har mest erfaring i internasjonal markedsføring på Internett. Hans levende interesse for hybridmarkedsføring, koplet med hans bachelor i elektronisk handel og øknonomi, gir våre kunder mange gode “a-ha opplevelser” og trygghet på at dette kan vi sammen lykkes med.

Redaktør og fast skribent: Estrategi.no

Hovedområder: Online markedsføring, responsoptimering, søkemotoroptimalisering, søkemotor annonsering, webdesign, produktutvikling og funksjonsdesign

epost: preben (at) flexweb.no

mob: 90 19 27 08

Alf Henning Olsen

Alf Henning Olsen

har vært, og er leder og styremedlem i flere bedrifter enn det son kan nevnes her. Fokus er nettverksbygging og at “Sammen er vi sterkere”.

I 1992 fikk han eksportlederprisen og har bl.a vært initiativtaker til Sørlandet TeknologiForum (senter) Såkorn Invest Sør AS og IT-ringen Agder. Har bl.a sittet i styret for Universitetskomiteen for Agder, Kompetanseringen Sør og NHO’s IKT bransjeorganisasjon. Med andre ord en tyngde innen ordinær markedsføring, venture kapital og helheten i business.

Hovedområder: Markedsføring, responsoptimering, venture kapital, nettverksbygging, presse og støttende tjenester.

epost: aho (at) flexweb.no

mob: 417 960000

Tom-Richard Follegg

Tom-Richard Follegg

er en veldig flink tekniker og han ser detaljene i helheten og sørger for at de blir ivaretatt. Kvalitet og gjennomføring er viktig, og han gir seg ikke før det fungerer som det skal. Tom-Richard leverer også 3D grafikk og video.

Tom-Richard har Master i IKT (Master of Information and Communication technology) og mange års erfaring fra området.

Hovedområder: Webdesign og funksjonsdesign, CRM løsninger, integrasjoner, 3D grafikk og video med mer.

   

Hva vil du ha hjelp med?

Send oss en henvendelse her: