Gratis
markedsanalyse
Klikk her

Skap mer business

Du kan få mer respons og salg, uten tvil.

Dagens bruk av internett er bare starten av den økonomiske revolusjonen, - og du kan ligge i forkant.

Internett markedsføring er fremtiden

Velg en partner du stoler på. Hos oss får du:


Alt på ett sted.

FlexWeb AS

Markedsføring på Internett

Søkemotoren Google har skapt milliardinntekter for norsk næringsliv og med
søkemotoroptimalisering kan du ta din andel av denne markedskaken.

Vi har spisskompetanse på søkemotoroptimalisering som kan hjelpe din bedrift til å nå topp 10 plasseringer på strategiske søkeord.

Vi har også spisskompetanse og verktøyene på hvordan man kan konvertere flest mulig besøkende på hjemmesiden til flest mulig salg.

Vi gjør deg synlig i Google og er din responspartner – garantert!
Totalt teller virksomhetsområdet for Edda Media 37 avistitler og 33 nettaviser.

«ResponsPartner har bidratt med nyttige innspill og strategisk forretnings-utvikling som har vært viktig for oss. Mine beste anbefalinger.» Hans Jørgen Hægh, Edda Media

Markedsføring på nett gir deg flere kunder!

Gi din bedrift en bedre fremtid ved å bruke internett “riktig” til å markedsføre dine produkter og/ eller tjenester. Internett tar stadig større andel av markedsføringsbudsjettet til bedrifter, og blir stadig viktigere.

Bare omsetningen i sosiale medier ser ut til å passere 60 milliarder kroner i 2011, en økning på 41% siden 2010. Salg og omsetning ellers på eller gjennom internett øker år for år. Får du din del av markedskaken?

Rett type markedsføring gir deg salg eller kunde-leads

I dag går ca 90% av alle på nettet når de vil ha informasjon om er produkt eller en tjeneste, og det kan DU utnytte i din markedsføring. 

Responspartner tilbyr deg synlighet der kundene dine går: i Google!

90% søker i Google etter de varene og tjenestene de vil ha mer informasjon om, og dersom du bruker oss kan du oppleve å få oppmerksomheten til de fleste av dem.

Det er det vi mener med rett markedsføring: Treffe dem du vil på rett sted, til rett tid – med rett budskap.

 

Søkemotoroptimalisering

SEO – markedsføring

90% av markedet går til Google for å finne dine produkter eller tjenester. For å være synlig der trenger du SEO (søkemotoroptimalisering), evne til å stå på i lengden og kunnskap om hva som må gjøres når. Vi kan det, og dét nyter våre kunder godt av. Kontakt oss for hjelp til å utnytte Google bedre i din markedsføring.
 

 

 

Søkemotoroptialisert publiseringsløsning

Markedsføring med egen hjemmeside

Egen hjemmeside er en forutsetning for god markedsføring på nett, og med LageHjemmesidePro kan du enkelt ha og vedlikeholde din egen hjemmeside uten å kunne kode. Kraftig søkemotoroptimalisering, unik enkel i bruk og fleksibel.