Oppfriskning av hjemmeside for Effectum

Oppfriskning av hjemmeside for Effectum

Effectim Franchise Consulting har en referanseliste som innbefatter svært mange kjente firmaer, og vi er stolte over nok en gang å levere ny oppfrisket hjemmeside til dem.

Effectum er en av de kundene som har vært lengst hos oss. Nå har vi 10-års jubileum som kunde og leverandør, og det synes vi er kjempestas! Jeg setter veldig stor pris på Børge og Sølvi Nilssen, og ønsker dem det beste fremover.

Går du rundt med en forretningsidé som du tenker å bruke franchising som forretningsmodell på, eller du driver et firma som du vil skalere fort, så anbefaler jeg å ta en prat med Børge. Han har virkelig greie på franchising.

Du kan lese mer om franchise på deres nettsted. Metoden har ofte vært utskjelt, men da av mennesker som ikke helt vet hva modellen egentlig er. Alt kan misbrukes, også forretningsmodeller. Men franchising er en solid og god (for alle parter) forretningsløsning når den gjøres riktig. 

Anbefaler deg å lese mer på Effectums hjemmesider hvis du er nysgjerrig på franchise.

https://effectum.no 

Preben Sangvik SEO ekspert

Om skribenten Preben Sangvik, SEO ekspert

Preben har i mer enn 17 år arbeidet med digital markedsføring, og er spesialist på å styrke sine kunders markedsposisjon i især Google. Han fullførte bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel i 2005 med topp resultater, og har jobbet med SEO for noen av de største selskapene i Norge. I dag leverer han søkemotoroptimalisering til mange norske bedrifter og er spesialisert på synlighet i Google for nettbutikker, samt firma som driver med produkt og tjeneste salg.

Han har holdt flere kurs om søkemotoroptimalisering og har skrevet to bøker om faget på engelsk.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale