Oppfriskning av hjemmeside for Effectum

Oppfriskning av hjemmeside for Effectum

Effectim Franchise Consulting har en referanseliste som innbefatter svært mange kjente firmaer, og vi er stolte over nok en gang å levere ny oppfrisket hjemmeside til dem.

Effectum er en av de kundene som har vært lengst hos oss. Nå har vi 10-års jubileum som kunde og leverandør, og det synes vi er kjempestas! Jeg setter veldig stor pris på Børge og Sølvi Nilssen, og ønsker dem det beste fremover.

Går du rundt med en forretningsidé som du tenker å bruke franchising som forretningsmodell på, eller du driver et firma som du vil skalere fort, så anbefaler jeg å ta en prat med Børge. Han har virkelig greie på franchising.

Du kan lese mer om franchise på deres nettsted. Metoden har ofte vært utskjelt, men da av mennesker som ikke helt vet hva modellen egentlig er. Alt kan misbrukes, også forretningsmodeller. Men franchising er en solid og god (for alle parter) forretningsløsning når den gjøres riktig. 

Anbefaler deg å lese mer på Effectums hjemmesider hvis du er nysgjerrig på franchise.

https://effectum.no 

Preben Sangvik SEO spesialist

Om skribenten Preben Sangvik, SEO spesialist

Preben startet egen nettbutikk i 2004 og det var veien til å starte med online markedsføring. I 2005 tok han som en av de første i Norge bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel, og siden har han tilbudt sine tjenester til flere hundre norske bedrifter. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Norge, men trives også godt med å hjelpe mindre foretak. Hovedfokuset har hele tiden vært å hjelpe kunder med organisk trafikk (søkemotoroptimalisering / SEO) samt konverteringsøkning. Begge deler gir ønsket vekst for kundene.

Han har laget flere kurs om SEO, og i 2020 og 2021 skrev han to bøker om SEO. Den ene for nettbutikker og den andre for mer tradisjonelle bedrifter som ønsker seg flere kunder.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale