Søkemotoroptimalisering Stavanger

Søkemotoroptimalisering (SEO) i Stavanger

Når ditt firma i Stavanger får utført effektiv søkemotoroptimalisering, så får du mer trafikk til ditt nettsted - og dermed flere kunder.

Dette gjelder både deg som ønsker kunder lokalt i Stavanger, og deg som ønsker bestillinger fra hele Norge...

Når du nå ønsker flere bestillinger, så er det godt å vite at du kan få unik hjelp her hos Responspartner. I mer enn 16 år har våre kunder fått hjelp til å dominere i Google, og vi vil gjerne hjelpe deg.

Slik vekst opplevde en lokal kunde i sin trafikk. Hva det vil bety for deg om du også opplever en slik vekst i antall besøkende til ditt nettsted?

Effekten av god SEO

Fyll inn skjemaet for å få en uforpliktende samtale om dine SEO muligheter

Du får avklart hvilket potensiale ditt nettsted har og du får svar på dine spørsmål.

Default Alt Tag for this page
  • Få en uforpliktende samtale

Du kan også ringe direkte på 90192708 eller sende epost til [email protected]

"Preben Sangvik i Responspartner er uten tvil en av de dyktigste SEO ekspertene, og har allsidig kunnskap om feltet. Han er svært resultatorientert, og er opptatt av faktisk effekt/fortjeneste på nettbutikken som følge av sitt arbeid. Han har vist seg å være både pålitelig og interessert.

Han jobber raskt og holder det han lover, og han er dyktig til å sette seg inn i nye fagfelt for å ha en best mulig arbeidsplan. Det har vært enkelt for meg å forholde meg til Preben, da han alltid er rede til å hjelpe meg og forklare ting for meg. Jeg kan trygt anbefale ham til andre som trenger hjelp med SEO tjenester og nettbutikk."
Jostein Namsvatn, mai 2020

Her får du hjelp med:

Søkemotoroptimalisering

Når folk søker etter slike produkter eller tjenester du tilbyr, så vil de finne deg over dine konkurrenter. Det er målet. Da vil du oppleve at god søkemotoroptimalisering lønner seg, og at god synlighet betyr mer penger i kassen. Her får du tilgang til spiss-kompetanse på synlighet i søkemotorer, og oppleve at det er lønnsom markedsføring.

Få mer salg fra ditt nettsted

I 2006 optimaliserte vi første gangen et nettsted for salg. Resultatet var forbløffende. Nettstedet solgte 5 ganger etterpå, og endringen var konsekvent i flere år etter at vi utførte endringene. Etter det har vi hjulpet mange bedrifter å få bedre salg via nettsidene sine. Vi kan hjelpe deg med salgsoptimalisering. 

Teknisk optimalisering

Dette påvirker både dine besøkende og søkemotorene. Blant annet hjelper vi deg med å få raskere hjemmeside når du trenger det, og få fikset opp i tekniske feil som gir negativ effekt på SEO og annet.

Få mer avkastning fra hjemmesiden eller nettbutikken din med søkemotoroptimalisering Stavanger

Du bruker Google. Det gjør dine potensielle kunder også når de søker etter den type produkter og tjenester du tilbyr i Stavanger...

..de går til Google og skriver inn et søkeord, og de får et organisk søkeresultat. Målet er at din bedrift dukker opp i toppen i søkeresultatet, for det er den bedriften de sannsynligvis velger å kjøpe fra. Det er først når de klikker på din oppføring at du får den potensielle kunden inn på din nettside. Det kaller vi at du får "trafikk" til ditt nettsted.

Da er det viktig at din landingsside også er salgsoptimalisert, for det er først da du får ekte avkastning på din hjemmeside: Når den besøkende tar kontakt eller bestiller hos deg.

SEO konsulent Preben Sangvik hjelper deg i Stavanger

Hvorfor bør ditt nettsted rangeres øverst i søkeresultatet?

75% av Google-brukere klikker seg aldri inn på side 2 i Google. Derfor må du får din bedrift inn på førstesiden. Noen tror at man bare kan betale for annonser (altså betalte oppføringer i Google), men det er et "men"...
Default Alt Tag for this page

Folk overser betalte annonser som Google Ads (!)

..mellom 70 og 80% av Google-brukerne ignorerer fullstendig betalte annonser (Google Ads) i følge analyser gjort av SMA Marketing. Det stemmer også med mange erfaringer vi har gjort.
Default Alt Tag for this page

Dine potensielle kunder ignorerer betalte annonser

Det gjelder også dine potensielle kunder i Stavanger: De ignorerer betalte annonser.

Derfor er det kjempeviktig å bli synlig i Google, og da må det utføres riktig SEO for ditt hjemmeside. Det er kanskje den viktigste form for digital markedsføring du kan få gjort for din bedrift!

Et reelt eksempel:

Når en person ønsker å finne en god fysioterapeut i Stavanger, hva gjør de da? Jo, de aller fleste går til Google.no og søker med søkefrasen "fysioterapeut Stavanger" eller "fysioterapi Stavanger". Da får de et søkeresultat, og de aller fleste ignorere annonsene. De ser på kartoppføringen som viser firma i Stavanger som utfører fysioterapi, og de ser kun på side 1 i Google.

Deretter klikker de seg inn på den oppføringen som ser mest interessant ut, og så sant de er fornøyd med nettstedet (liker det de ser og leser) så bestiller de time der. Fysioterapeuten som ligger på side 2 i Google ble aldri vurdert engang, selv om vedkommende kanskje er faglig best.

Slik er det også når du nå har søkt "søkemotoroptimalisering Stavanger" og funnet denne nettsiden. Du er her fordi du er interessert i SEO - i Stavanger. Fordi søkemotoroptimalisering fungerer!

Bedre synlighet på nett i Vestland

Slik kommer du raskt i gang med SEO i Stavanger

Det starter med en uforplikende prat: Ta kontakt med oss på [email protected] eller på 90192708.

Vi slår av en prat om optimalisering av ditt nettsted, slik at du kan oppleve å få flere kunder som finner deg i søkemotorene. Deretter, om du vil, vil du få et tilbud på at jobben blir utført for deg.

Du vil få en konkret pris på SEO-jobber for dine nettsider, og du får fordelene av den unike kompetansen og de unike verktøyene vi benytter til våre kunder.

Default Alt Tag for this page

Hos oss får du i Stavanger hjelp med blant annet:

Optimalisering av innhold

Både dine besøkende og Google er avhengig av at innholdet på din nettside er godt. Det vil si at både tekstene, bildene og oppsettet gjør nettstedet attraktivt for både søkemotorer og mennesker. Her betyr det mye å ha god erfaring, rette verktøy og evne til å gjøre god analyse. Her stiller Responspartner AS i en særklasse.

Du kan også få tilgang til vårt helt unike verktøy til å skrive tekster som både mennesker og Google liker. Dette er utviklet "in-house" hos oss, og er et type verktøy som er ettertraktet hos seriøse tilbydere av SEO. Dette er noe av grunnen til at vi rangerer så godt på f.eks søkemotoroptimalisering Fredrikstad

Teknisk SEO: Teknisk analyse og tiltaksrapport

I mer enn 13 år har vi utført tekniske analyser av både hjemmesider, nettbutikker, landingssider og "sales funnels", - og har levert tiltaksrapporter til alle typer bedrifter. Alt fra små lokale foretak, til større milliardkonsern.

Den klare tiltaksrapporten gjør at det er lett å ha oversikt over hva som må gjøres, og i og med at den er tydelig på hva som er viktigst og hva som ikke er så viktig, er det lett å gi prioritet til det som er viktig å oppdatere først.

Markedsanalyse og konkurranseanalyse

Vi gjetter ikke. Det ligger spesifikke analyser bak alt vi gjør av SEO, og det er det som gir deg de virkelige gode resultatene. Først sjekker vi etterspørselen etter dine produkter og tjenester i Stavanger, deretter utfører vi mye analyse-arbeid av både markeds- og teknisk karakter.

Dette gir oss (og deg) et godt veikart til hva som vil gi deg topp-rangering, og dermed vet vi hvordan vi sammen kan optimalisere dine nettsider så folk finner deg når de utfører søk. Vi hjelper også med søkemotoroptimalisering Oslo.

Bok om søkemotoroptimalisering skrveet av Preben Sangvik
Preben Sangvik i Responspartner har forfattet den 340 siders engelske boken "Automated Free Traffic Blueprint".
Responspartner AS sitte SEO analyse verktøy
Her ser du et glimt av Responspartners egetutviklede SEO programvare som holder ordnen på avanserte løsninger.
SEO software for å skrive tekster
Dette er et verktøy som gjør det lettere å skrive gode tekster, både for mennesker og Google. Utviklet og selges av Responspartner AS. 

Med Responspartner AS som din medhjelper innen digital markedsføring - har du tilgang på god kompetanse og gode verktøy. 

Kontakt oss for å gjøre SEO for deg i Stavanger.

Noen fakta om Stavanger

I Stavanger er det i overkant av 280000 mennesker, og mange av disse er dine potesielle kunder. Stavanger kommune ligger i Vestland fylke, og når du rangerer i toppen av Google der så kan du finnes av Vestlands i overkant av 635000 innbyggere.