Søkemotoroptimalisering tips

Hei, under her samler jeg noen gode SEO tips som du kan benytte selv.

Mitt navn er Preben Olsen Sangvik og i mer enn 15 år har jeg drevet med søkemotoroptimalisering (SEO) - og her gir jeg deg noen tips om SEO

Planen er å utvide denne siden etterhvert, slik at du vil kunne se flere videoer her og også få tips om hvordan du kan øke din lønnsomhet ved å gjøre SEO selv.

Hvis du senere finner ut at du ønsker å aksellere din vekst og få hjelp til SEO, så er det bare å ta kontakt med meg. Da vil vi ha en hyggelig telefonsamtale, og i løpet av den så vil vi finne ut om vi vil trives med å jobbe sammen. 

Husk å se SEO tipsene under :-)

Mvh SEO konsulent Preben Sangvik

Preben Sangvik - ekspert på søkemotoroptimalisering
Søkemotoroptimalisering tips som gir resultater

Over: Viser resultatene for et nettsted fra april - mai 2020. Trafikken har doblet seg.

SEO tips nr 1: Få raske rangeringer i Google

PS: Du kan se video i fullskjerm hvis du vil. Bare klikk på ikon for fullskjerm.

Her tok jeg en eksisterende side på Responspartner.no og gjorde to små korreksjoner på den. Først korrigerte jeg meta title, og deretter la inn en setning i brødteksten på siden. Det var alt. Deretter gikk jeg ti Google Search Console for å be Google om å reindeksere siden. Alt i alt tok dette meg under 10 minutter, og fra nå av regner jeg med at denne siden kan hente inn noen kunder innimellom som ønsker søkemotoroptimalisering for sin nettbutikk

SEO tips nr 2: Få ditt arrangement synlig i Google

Når du får DITT event synlig på Google når folk søker feks. "Hva skjer i _____" (ditt sted), så vil ditt arrangement bli mer synlig og du vil kunne få flere besøkende. I denne videoen viser jeg deg hvor enkelt du kan få dine eventer inn på Google, selv om du ikke har et system som egentlig håndterer dette for deg.

Her viser jeg det steg for steg hva og hvordan du må gjøre det, slik at dine eventer blir synlige i Google. Ønsker du din egen SEO rådgiver så ta kontakt

SEO tips nr 3: Få mer salg fra din SEO innsats

Her deler jeg noen tips om hvordan du kan øke salget ditt ved å jobbe bevisst med dine nettsider mens du utfører SEO. Det handler om å snakke til en lesers underbevissthet ved å bruke ord som "kommanderer" vedkommende til å gjøre slik DU ønsker at vedkommende skal gjøre.

Se videoen over for å se hvorfor og hvordan dette fungerer. 

SEO tips nr 4: Bruk de rette søkeordene

Det finnes ulike måter å finne søkefraser på, og du kan bruke verktøy som Google Keyword Planner eller KWfinder. Men de gir deg ikke nødvendigvis de søkeordene som din målgruppe faktisk bruker. Da må du se på hvilke søkeord du vet de bruker, og se om du kan utvide antall søkebegrep ut fra dem. Her forteller jeg deg hvordan.

Se videoen over så får du vite hva du bør tenke på. 

"Jeg kontaktet Preben fordi vi hadde et kritisk SEO-problem. Basert på hjelp og råd fra han, kom vi igjen fort opp på topp 5 på Google. Rådene hans var svært konkrete og lett for meg som ikke er dataekspert å forstå og gjøre noe med. Dessuten ga han oss nyttige tips også utover det vi spurte om."
- Bjørn Løvland, daglig leder, Stiftelsen Tryggere - Januar 2020

PS: Nå ligger de som nr 1 i Google, med en solid oppføring. Hvor mange kunder får de gjennom det tro? Det er mange.

Hva er viktig når du skal velge en SEO rådgiver?

Fokus på økonomisk inntekt: Det er viktig for deg at du og din SEO ekspert ikke bare jobber for få bedre rangeringer i organisk søk, men at du faktisk får flere kunder. (Bedre rangeringer gir ikke nødvendigvis flere kunder. Mer om det under.)

SEO er en viktig del av digital markedsføring, og det handler om å bli synlig i Google. I bunn og grunn handler det om at du skal tiltrekke deg flere kunder. Når du gjennomfører sunn og solid søkeoptimalisering så får du flere kunder.

Ja, optimaliseringen handler om å få mer trafikk - altså besøkende - men da altså besøkende som velger å gjøre business med deg.

Hvis du synes SEO virker vanskelig (og det er det) eller veldig tidkrevende, så kan du sette bort deler av - eller all - jobben til meg. 

Velg en SEO-rådgiver som jobber for din suksess

"Ekstremt bra søkemotoroptimering! Nettsiden var på førstesiden av google i løpet av noen dager på alle optimerte fraser. Anbefales!"
- David Myrvold

Hva gjør jeg og hvordan jobber vi sammen?

Søkemotoroptimalisering er et veldig bredt felt. Det er forskjell på om du vil ha hjelp med nettbutikk SEO eller å rangere en firma-hjemmeside lokalt. Det kan også være du ønsker hjelp med å rangere en video på YouTube. Dette krever ulike tiltak, og det er dette jeg hjelper deg med å se, samt sette opp og eventuelt gjennomføre en tiltaksliste.

Gjennom den første samtalen danner jeg meg et overblikksbilde av nå-situasjonen og hvor du ønsker å komme. Deretter gjør jeg forskjellige analyser som hjelper meg å komme med forslag til konkrete tiltak. Når du aksepterer dem så begynner selve jobben, og den er grundig. 

Alt gjøres for at du skal kunne få raske og gode resultater, som ikke bare betyr flere besøkende til ditt nettsted, men også flere henvendelser og bestillinger.

Be om en telefonsamtale ved å sende epost til [email protected] - eller SMS/ ring til 90192708

Mvh Preben Sangvik

Få uforpliktende samtale med meg:

Send inn skjemaet under så vil vi ta en samtale om optimalisering av ditt nettsted. (Du får snakke med meg - en SEO rådgiver, ikke en selger.)
  • Få en uforpliktende samtale