SEO for hjemmeside

Søkemotoroptimalisering skaffer deg nye kunder. Vi kan gjøre det for deg. 

Hvorfor søkemotoroptimalisering for hjemmeside?

Ved å søkeoptimalisere din hjemmeside får du flere kunder

Du har en hjemmeside fordi du ønsker å få flere kunder. Enten via at de ringer deg, sender en epost, sender et skjema eller bestiller på nett.

Men ingen gjør det uten at de først har funnet din hjemmeside. Du kan betale i dyre dommer for annonser, men gode rangeringer i organiske (gratis) resultatene i Google gir deg kanskje de mest motiverte besøkende. 

Motiverte besøkende gir flere henvendeler, og dermed penger i kassa.

Derfor bør du utføre god SEO på din hjemmeside, eller få hjelp til det.  Hvis du ønsker å søkemotoroptimalisere en nettbutikk så er det litt annerledes.

Hvorfor ikke bare en engangsjobb?

Hele tiden endres internett. Både hva folk foretrekker, og hva Google foretrekker.

Derfor er det viktig å vite hva som til enhver tid bør gjøres, og samtidig få det gjort. SEo er komplekst, tidkrevende og krever ekspertise. SEO krever kontuerlig tilpassing og utføring av tjenesten. Derfor har vi siden staren utført kontinuerlig søkeoptimalisering.

Det har våre kunder nytt godt av!

Vil du utkonkurrere dine hjemmeside-konkurrenter?

SEO bør gjøres kontinuerlig. Det er en markedsføringskostnad akkurat som betalt annonsering, men mer målrettet og gjerne med større effekt. For du treffer folk der de søker etter dine produkter eller tjenester: i Google. 

Folk går til Google når de vil ha løsningen på et problem, eller når de vet akkurat hva de vil ha. Du gjør det selv!

Derfor må du sørge for at du ligger i topp 10 på de søkefrasene dine kunder bruker. 

Aktiv søkemotoroptimalisering er en langtidsstrategi, men som gjerne gir relativt raske resultater dersom den utføres på rett måte. Den vil også føre til at man følger den grønne grafen i skissen. (Med enkelte dropp som kan forekomme, men vil korrigeres. ).

Ønsker du topp 10 plasseringer med garanti og som stadig inntar bedre plasseringer gjennom  aktiv søkemotorptimalisering? Da bør du ta kontakt med oss for en ufopliktende samtale:

SEO for hjemmeside

Her er utviklingen i trafikken til et nettsted vi jobber med. Vi kan ikke ikke love slike resultater for deg, men vi lover at vi hjelper deg så godt og raskt vi kan.

Hjemmeside SEO

Få en samtale med en god SEO rådgiver (ikke en selger) om hvordan vi kan hjelpe deg å få flere kunder til din hjemmeside.

  • Få en uforpliktende samtale