Nettbutikk: Økende salg med bedre synlighet i Google
Her er en nettbutikk vi har gjort SEO for over litt lengre tid. Man ser at de får stadig mer og mer besøkende som klikker seg inn fra Google, og det resulterer i flere salg. Dét er hele hensikten med å jobbe med din nettbutikk. 
Les mer
Skadedyrproffen forenkler gjør-det-selv skadedyrkontroll
Skadedyrproffen er en ny nettbutikk innen gjør-det-selv skadedyrkontroll, og målet er å være den enkleste løsningen for alle som sliter med maur, mus, rotter eller andre skadedyr man kan bli kvitt med egeninnsats.
Les mer
Bør jeg outsource SEO eller gjøre det selv?
Her vil jeg utforske fordelene ved å outsource SEO til et profesjonelt byrå. Du har kanskje ikke vurdert det før, men svaret kan overraske deg
Les mer
Kajabi SEO - lønnsomme resultater for SEO kampanje
I mai var vi så heldige å begynne å jobbe med en klient som selger profesjonelle tjenester for bolig til privatmarkedet, og denne klienten bruker Kajabi (et godt verktøy for å selge kurs) -
Les mer
Gratis kurs i søkemotoroptimalisering
Lær deg det grunnleggende (og litt til) i søkemotoroptimalisering, slik at du kan tiltrekke flere kunder fra Google til din hjemmeside eller nettbutikk.
Les mer
Gjøre SEO alene eller sammen med et SEO byrå?
Som småbedriftseier har du mange beslutninger å ta når det gjelder håndtering av online markedsføring. Du må også bestemme om du vil ansette en egen person for å gjøre søkemotoroptimalisering, eller ansette et profesjonelt SEO-byrå.  Med et SEO-byrå trenger du ikke å bekymre deg for alle de tekniske tingene som følger med implementeringen av SEO beste praksis. Du kan bare fokusere på virksomheten din og la SEO-byrået ta seg av resten.
Les mer
Wix SEO - som fungerer
Jeg har alltid hørt, og hører fremdeles, at Wix ikke egner seg for SEO. Til dels er jeg enig, og til dels ikke. Her viser jeg hvorfor jeg ikke er enig.
Les mer
Hjelp med søkemotoroptimalisering i Trondheim
Vi ser etter nye SEO-kunder i Trondheim. Hvis du eller noen du kjenner har behov for flere kunder, så kontakt oss så ser vi hvordan vi kan hjelpe med å få nye kunder ved å gjøre deg synlig i Google. 
Les mer
Øke salget - med handlingsutløsende tekst (video)
Her deler jeg en liten "hemmelighet" med deg som kan hjelpe deg å få mye mer ut av ressursene du bruker på SEO og annonsering. Selv økte vi responsed med 5-gangeren første gang vi forsøkte metoden bevisst.
Les mer
Finne rett hensikt bak søkefrasen - så tjener du mer
Det hjelper ikke å få mange flere besøkende inn på din hjemmeside eller nettbutikk hvis de ikke kjøper mer fra deg. Så hva er hemmeligheten til å få flere betalende kunder fra søkemotoroptimaliseringen du utfører? Her er et hot tips.
Les mer
Slik finner du gode søkeord når du utfører SEO for ditt nettsted
Du må bruke riktige søkeord når du utfører søkemotoroptimalisering for din hjemmeside eller nettbutikk. Her forklarer jeg deg hvordan du kan finne gode søkeord - selv uten dyre verktøy.
Les mer
Hvordan gjøre søkemotoroptimalisering for din nettbutikk?
Her er noen viktige ideer til SEO for en nettbutikk som veldig få vil dele med deg. Dette er for deg som ønsker deg flere gratis besøkende fra Google, og som dermed vil få flere salg fra nettbutikken.
Les mer
Hvordan legge dine eventer inn på Google.no?
Når du får DITT event synlig på Google når folk søker feks. "Hva skjer i _____" (ditt sted), så vil ditt arrangement bli mer synlig og du vil kunne få flere besøkende. I denne videoen viser jeg deg hvor enkelt du kan få dine eventer inn på Google, selv om du ikke har et system som egentlig håndterer dette for deg.
Les mer
Nettbutikk søkemotoroptimalisering som gir raske resultater - enkel case study
I slutten av april 2020 begynte en ny nettbutikk hos oss, for å optimaliseres for Google. Etter en ukes tid med analyser og forberedelser bygde vi litt om på den helt nye nettbutikken, og fant hvilke søkefraser de burde jobbe for å rangere godt på for å få kunder. Nå er det pay off.
Les mer
Vi gratulerer Empus AS med ny hjemmeside!
Vi gratulerer Empus AS med en ny flott og godt kommuniserende hjemmeside! Denne ser veldig flott ut, og er lett å finne frem på.
Les mer
Markedsføring nettbutikk: Resultater for en helt ny nettbutikk
I mai tok vi på oss en veldig hyggelig klient som har startet en helt ny nettbutikk. Butikken hadde hatt et par uker med Facebook-annonsering, men de vil veldig gjerne bli mer synlig i Google. For det er i Google folk går når de trenger et produkt og ser etter et sted å kjøpe. Det slår undersøkelser og SEO statistikk fast.
Les mer
Søkemotoroptimalisering tips #2

Her tar jeg for meg om du bør gjøre søkemotoroptimalisering selv, eller leie inn et byrå. Svaret kan kanskje overraske deg... Her er noen tips til hva du bør tenke på når du nå vil starte med SEO, men er usikker på om du skal gjøre jobben internt eller leie inn et byrå.

Les mer
Facebook lanserer nettbutikk-løsning
Det er ikke tull. Facebook lanserte i dag at de starter Facebook Shops. Det er altså en integrert del av Facebook, der hvem som helst kan starte en liten nettbutikk. Planen er at denne etterhvert kan integreres i en større "utenfor Facebook" nettbutikk som f.eks Magento eller WooCommerce, slik at man slipper å forholde seg til flere handelssystemer dersom man allerede har en nettbutikk. 
Les mer
SEO resultat vi liker: Fra side 2 til øverst på side 1
Denne ukens foreløpige vinner er denne saken der vi fant en søkefrase vi veldig gjerne ville at dette nettstedet skulle rangere på, og vi gjorde det vi visste måtte gjøres. Dette er en kombinasjon av on.site SEO med off-site SEO.
Les mer
Søkemotoroptimalisering tips 2020

Hei, her samler jeg noen gode SEO tips som du kan benytte selv - slik at du kan øke trafikken fra Google og få flere kunder. Du er ikke avhengig av noe andre for å kunne gjennomføre disse tipsene. Planen er å utvide denne siden etterhvert, slik at du vil kunne se flere videoer her og også få tips om hvordan du kan øke din lønnsomhet ved å gjøre SEO selv.

Les mer
SEO metode du kan gjøre selv - gjesteblogging

Hvordan få både flere besøkende og innkommende linker på en og samme tid? Det er slått fast at innkommende linker (tilbakekoplinger) til ditt nettsted fra andre nettsteder hjelper Google til å rangere ditt nettsted høyere. Bedre rangering, aka bedre plassering i Googles søkeresultater, vil gi deg flere besøkende. Men hvordan kan du enklest få flere innkommende linker?

Les mer
SEO analyse og funn 2020
Case-oppgaver og reelle tester innen SEO interesserer meg svært mye, og det samme gjør analyser av disse. Nå helt i slutten av april 2020 kom den største analysen jeg har lest igjennom på en god stund, og her oppsummerer jeg de kanskje viktigste funnene.
Les mer
Hvorfor er det så viktig å velge rett SEO byrå?

Du har ikke råd til å ta feil når det gjelder valg av SEO byrå. Så enkelt er det. Bruker du et SEO byrå som gjør feil type optimalisering for Google, så mister du i det minste pengene du etater til dem. Men ennå mer kan du oppleve at Google "straffer" ditt nettsted og dytter det ned i det "ytterste mørke". Det vil si på side 2 og lavere i Googles søkeresultater.

Les mer
SEO spesialist 🥇 med mål om å gi deg flere kunder!

Hovedformålet med en SEO-spesialist er det samme som formålet med enhver markedsfører: Skape mer salg for bedriften din! Dersom du ikke får massevis av besøkende på nettstedet ditt og salg gjennom det, bør du revurdere din nåværende innsats innen søkemotoroptimalisering. Det handler om at du skal få gode resultater - altså økt overskudd.

Les mer
Søkemotoroptimalisering (SEO) statistikk

Her har jeg samlet litt interessant statistikk om hva SEO betyr for digital markedsføring, og hvor betydningsfull god søkemotoroptimalisering er. I og med at du leser her regner jeg med at du vet godt hva SEO er, eller i alle fall at det er viktig for din bedrift.

>> Ønsker du mer fart på din nettbutikk med SEO så ta kontakt med oss.

>> Ønsker du flere kunder til din business så ta kontakt med oss.

Når en potensiell kunde gjør et søk i Google for å finne ut hvor han kan kjøpe tilsvarende produkt eller tjeneste som du selger, hvem finner han da? Finner han deg, eller finner han en konkurrent?

Les mer
Norsk SEO case - rask rangering med godt innhold

Her er en ganske fersk case-oppgave for et nettsted jeg jobber med. Dette er et nettsted som har vært på nett i flere år, og slik sett er det etablert. Målet nå er at det skal rangere bedre på flere fraser som gir kunder.  - 30. mars startet vi jobben med å få dette nettstedet synlig på en søkefrase som ganske sikkert vil bringe inn folk som vil ta kontakt for å få utført en tjeneste. Av hensyn til konkurrenter til dette nettstedet vil jeg her ikke avsløre hvilken søkefrase det gjelder eller nettadressen.

Les mer
Nettbutikk + SEO = gode kunder

Du har en nettbutikk og du ønsker flere kunder, ikke sant? - Legg da merke til at SMA Marketing konkluderte i en undersøkelse med at 70-80% av nettbrukere ignorerer betalte annonser...

Så hvordan får du deres oppmerksomhet best mulig? - Ved å være synlig der de er. Bare tenk etter: Hvor finner de ut hvilket produkt de vil kjøpe, og hvem de skal kjøpe det fra? Jo, via sosiale medier, blogger og Google.no. Størst av dem er Google. Derfor er det et drømme-scenario for alle nettbutikker at de ligger i toppen av Google. 

Les mer
Lei en SEO rådgiver så du kan få flere kunder

Hvor er det garantert at dine kunder er? Ja, i Google.

Forbes slår fast at 93% av all online aktivitet starter i en søkemotor, og av dem er Google den største. Det er der - i Google - at din målgruppe befinner seg. Derfor bør du ha en intern eller ekstern SEO rådgiver som kan hjelpe deg å lykkes.

Les mer
SEO rådgiver

Som SEO rådgiver hjelper jeg deg til å rangere høyere i Google på søkefraser som vil kunne skaffe deg mange flere kunder. Det er viktig for deg at du og din SEO ekspert ikke bare jobber for få bedre rangeringer i organisk søk, men at du faktisk får flere kunder. (Bedre rangeringer gir ikke nødvendigvis flere kunder. )

SEO er en viktig del av digital markedsføring, og det handler om å bli synlig i Google. I bunn og grunn handler det om at du skal tiltrekke deg flere kunder. Når man gjennomfører sunn og solid søkeoptimalisering så får man flere kunder. Ja, optimaliseringen handler om å få mer trafikk - altså besøkende - men da altså besøkende som velger å gjøre business med deg. Din rådgiver bør ha fokus på dette.

Les mer
4 måter å markedsføre nettbutikk på
Ønsker du å markedsføre nettbutikk? - Dette er en kort introduksjon til enkel men effektiv digital markedsføring av butikken din på nettet. Ser du at du har behov for nettbutikk SEO vil vi gjerne hjelpe deg.  Uansett hvor fantastiske produktene dine er, kan det være en utfordring å finne måter å oppfordre forbrukere til å kjøpe fra nettbutikken din på. I det hele tatt kan det være vanskelig å trenge igjennom "støyen" fra andre nettbutikker og bloggere. Derfor trenger du enkle metoder for digital markedsføring. Se her.
Les mer
Din SEO ekspert?
Responspartner AS har tilbudt SEO ekspert tjenester i det norske markedet siden 2008. Men han som utfører søkemotoroptimaliseringen har drevet med det siden 2004, og hjelper kunder med både å få økt trafikk men også flere kunder. Målet er å hjelpe deg som kunde å tjene mer.
Les mer
SEO byrå
La flere kunder finne deg - fordi du bruker rett SEO byrå. Et slikt byrå er egentlig et markedsføringsbyrå, og hjelper deg å få flere kunder. For god SEO lønner seg! Hvordan henger dette sammen med å få flere kunder og ikke bare trafikk? La oss se kjapt på statistikken: 93% av kjøpsbeslutningene starter ved et søk på nett... I Google med andre ord...
Les mer
Hva er søkemotoroptimalisering?
Hvorfor er søkemotoroptimalisering så viktig at folk betaler SEO byrå for å gjøre jobben? Søkemotoroptimalisering er prosessen med å optimalisere ditt nettsted (nettbutikk eller hjemmeside) slik at Google og Bing (de største søkemotorene) anser ditt nettsted viktigere enn andre på akkurat den søkefrasen du optimaliserer for. Det å komme høyest i søkeresultatet på et gitt søkeuttrykk er en form for "konkurranse". Jo høyere man kommer på side 1, jo flere besøkende får man normalt sett fra Google. Målet er å tiltrekke deg mer organisk trafikk til nettstedet ditt. Med "organisk trafikk" mener vi i dette tilfellet gratis trafikk, eller snarere ikke-betalt trafikk.
Les mer
Hva er markedsføring?
Hva er markedsføring egentlig? Det er veldig mange definisjoner av markedsføring som har blitt brukte siste årene. Men her forsøker jeg å gjøre det enkelt å forstå. (Mer om det i bloggposten.) Den kanskje enkleste litt "formelle definisjonen" av markedsføring er den som American Marketing Association bruker. Markedsføring er definert som "aktiviteten som skaper, kommuniserer, leverer og utveksler tilbud som har verdi for kunder, klienter, samarbeidspartnere og samfunnet for øvrig". Men jeg bruker en som er ennå enklere...
Les mer
Hva betyr søkemotoroptimalisering for salget?
For selskaper bidrar SEO til markedsføring og reklame og trekker flere forbrukere til virksomheten. Med andre ord flere kjøpere. Skriver man på toppen av det hele tekstene godt, kan de i seg selv øke salget. - SEO-skriving er etterspurt i dag, og det er en enklere, billigere måte å markedsføre selskapet ditt på.
Les mer
Hva er SEO egentlig?
 
Les mer
Hvorfor trenger jeg SEO for nettstedet mitt?
SEO påvirker alle nettsteder, og hvis du eier en virksomhet som ønsker å hente kundeemner eller kunder fra nettet så trenger du utført søkemotoroptimalisering for nettstedet ditt. Det er jobben som må gjøres for at et nettsted - med vilje - rangeres så høyt i Googles søkeresultater at man får folk inn på sitt nettsted.
Les mer
Hjemmeside til regnskapsbyrå Tallglede - vi gratulerer!
Tallglede er et lite og effektivt regnskapsbyrå i Asker som betjener kunder i hele Norge. De spesialiserer seg på smarte og tilpassede løsninger for håndverkere og andre typer firma.
Les mer
Kutt fremmedordene - og selg MER!
Mange tenker at det å ha fremmedord på nettstedet sitt gjør at folk opplever det mer profesjonelt. Men er det sant? Hva sier statistikken om dette?
Les mer
Hvordan bevege din kunde til å KJØPE fra deg?
Hvorfor kjøper du? Og hva kan du gjøre for å få folk til å kjøpe fra deg? Det handler om STATUS. Men ikke slik du tenker på status. Se her...
Les mer
Vi gratulerer Ullerud - ekspert på brannkompetanse - med ny hjemmeside
Ullerud As er eksperter på brannkonsept, brannvern og rådgivning innen dette til både store firmaer og privatpersoner.
Les mer
Oppfriskning av hjemmeside for Effectum
De har vært kunde hos oss i 10 år, og det er vi veldig stolte over! Effectim Franchise Consulting har en referanseliste som innbefatter svært mange kjente firmaer, og vi er stolte over nok en gang å levere ny oppfrisket hjemmeside til dem.
Les mer
Slik får du flere kunder fra din hjemmeside
Jeg kaller det suksesskartet. Veien til å få flere kunder fra ditt nettsted. Og nå har jeg for første gang lagt dette tilgjengelig for andre.
Les mer
Hvordan få flere gode kundeuttalelser - som kan øke salget ditt?
Gode referanser gjør det mye lettere for deg å selge. - Her deler jeg en teknikk som gjør det mye enklere å få gode kundeuttalelser som du kan bruke aktivt på ditt nettsted (og evt i brosjyrer).
Les mer
Hvordan lage en god hjemmeside?
En god hjemmeside må selge. Det er ikke nok å informere, men den må skaffe deg henvendelser og bestillinger. Her er det som bør være på plass.
Les mer
Hva er søkemotoroptimalisering?
Hvorfor er synlighet i Google så viktig for din bedrift? Denne videoen er laget for deg som eier en bedrift og som ønsker å se fordelene for deg.
Les mer
Hva må din hjemmeside ha?
Her går Preben Sangvik igjennom hva din hjemmeside må ha for å fungere slik du ønsker.
Les mer
Digital markedsføring - øker og øker
Digital markedsføring har blitt en del av din hverdag om du liker det eller ikke. Dette gir deg enorme muligheter til å treffe dine kunder - akkurat når de leter etter dine tjenester eller produkter.
Les mer
SEO Oslo
Som bedriftseier i Oslo så regner jeg med at du har vært nedringt av dem som vil selge SEO. Så hva er det egentlig, og hvordan kan søkemotoroptimalisering hjelpe deg i Oslo og ellers? Her har jeg listet opp de viktigste fordelene for ditt firma - kort og godt.
Les mer
5 tips om SEO for deg med nettbutikk

Driver du nettbutikk og kjenner gleden av hvert salg du får i nettbutikken? Da vil du kjenne gleden av god søkemotoroptimalisering for din nettbutikk. For den vil gjøre at du får nye kunder som du ellers ikke ville fått.

Les mer
Ny responspartner.no lagt ut
Nå fremstår responspartner.no i ny drakt. Ikke bare fordi fornying var på sin plass, men også for å fokusere sterkere på søkemotoroptimalisering.
Les mer