Søkemotoroptimalisering Bergen

SEO pris - Hva koster SEO i 2024?

Når du nå ønsker å investere i SEO (søkemotoroptimalisering) så er det godt å vite litt om SEO pris og kostnader. Men husk også at hele poenget med å gjennomføre SEO er at du skal få en mer solid business.

Du skal oppleve at SEO skal gi deg en strøm av nye kunder. Ditt firma skal tjene mer penger etter at dere har investert i SEO tjenester. Derfor bør dere velge et SEO byrå som ikke bare har fokus på å øke antall besøkende til deres nettsted, men også har fokus på at dere skal få flere kjøpere og henvendelser.

Resultatet dere ønsker dere er å få flere kunder. Derfor er søkemotoroptimalisering en god investering for ditt selskap, når den er utført av flinke folk.

De fleste SEO prosjekter koster mellom kr 5000,-/ måned og til ca 25000,-/ mnd. Ingen bindingstid, da vi vet du vil bli veldig fornøyd. Oppstartsmåneden koster mer da det er mange flere arbeidstimer som må brukes for å sikre deg en rask fremgang i søkemotorene.

Du kan også få tilbud på en fastpris for en varighet på 3 måneder av gangen, der du skal oppleve at du får økt trafikk av mennesker som ønsker å kjøpe den type produkter eller tjenester du selger.

Du kan få hjelp med analyse, valg av søkeord, finne svakheter i dagens løsning, få riktig innhold og gjennomføre andre tiltak som vil gi deg bedre synlighet - og dermed flere kunder.

Ta kontakt for å få vite mer detaljer om SEO tjenester du får her, og hvordan vi kan hjelpe deg til raske og gode resultater.

God SEO er verdt sin pris
SEO resultater

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Har samarbeidet med Responspartner over en tid nå. Alt har vært utelukkende positivt. Resultater overgår hva jeg hadde forventet. Kan anbefale Responspartner på det sterkeste.

Vårt samarbeide har virkelig gitt gode resultater på overaskende kort tid."


- Glen Hovdal

Fyll inn skjemaet for å få en uforpliktende samtale om dine SEO muligheter

Du får avklart hvilket potensiale ditt nettsted har og du får svar på dine spørsmål.

SEO ekspert Preben Sangvik
  • Få en uforpliktende samtale

Du kan også ringe direkte på 90192708 eller sende epost til [email protected]

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Responspartner gjør en god jobb.

Jeg har kommet høyere opp i google-søk, som har ført til mer oppdrag. Ser frem til videre samarbeid med Responsparner. Anbefales! "

- Eirik Bø, Radonhjelpen Øst

"Preben Sangvik i Responspartner er uten tvil en av de dyktigste SEO ekspertene, og har allsidig kunnskap om feltet. Han er svært resultatorientert, og er opptatt av faktisk effekt/fortjeneste på nettbutikken som følge av sitt arbeid. Han har vist seg å være både pålitelig og interessert.

Han jobber raskt og holder det han lover, og han er dyktig til å sette seg inn i nye fagfelt for å ha en best mulig arbeidsplan. Det har vært enkelt for meg å forholde meg til Preben, da han alltid er rede til å hjelpe meg og forklare ting for meg. Jeg kan trygt anbefale ham til andre som trenger hjelp med SEO tjenester og nettbutikk."
Jostein Namsvatn, mai 2020

Her får du hjelp med:

Søkemotoroptimalisering

Når folk søker etter slike produkter eller tjenester du tilbyr, så vil de finne deg over dine konkurrenter. Det er målet. Da vil du oppleve at god søkemotoroptimalisering lønner seg, og at god synlighet betyr mer penger i kassen. Her får du tilgang til spiss-kompetanse på synlighet i søkemotorer, og oppleve at det er lønnsom markedsføring.

Få mer salg fra ditt nettsted

I 2006 optimaliserte vi første gangen et nettsted for salg. Resultatet var forbløffende. Nettstedet solgte 5 ganger etterpå, og endringen var konsekvent i flere år etter at vi utførte endringene. Etter det har vi hjulpet mange bedrifter å få bedre salg via nettsidene sine. Vi kan hjelpe deg med salgsoptimalisering. 

Teknisk optimalisering

Dette påvirker både dine besøkende og søkemotorene. Blant annet hjelper vi deg med å få raskere hjemmeside når du trenger det, og få fikset opp i tekniske feil som gir negativ effekt på SEO og annet.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg har fått hjelp av Preben i Responspartner og jeg er strålende fornøyd! I motsetning til mange andre firma virker Preben til å engasjere seg for arbeidet han har gjort for min bedrift. Jeg har fått god oppfølging og nøye innføring i hva som skjer hele veien, og han strekker seg alltid langt.

Den første perioden jeg brukte Preben karret nettstedet mitt seg sakte, men sikkert fra andre side på Google opp til å ligge jevnt mellom 1-3 plass.

Jeg anbefaler Responspartner på grunn av personlig oppfølging, gode forklaringer og høyt engasjement."

- Sonia Ibrahim Nilsen

Problemer med SEO avtaler og priser

Nyoppstartede "byråer" som ikke vet hva de skal gjøre

Problem: Jeg tilhører en rekke markedsførings-grupper på Facebook. Det er skremmende med antallet nybegynnere som fremstiller seg selv som profesjonelle SEO-eksperter og har begynt å selge sine tjenester til klienter...

Det er ikke uvanlig å se et spørsmål som: "Jeg har nettopp landet en klient som ønsker å rangere på søkefrasen X - hvordan gjør jeg det?". De stiller spørsmål om helt basiskunnskap innen søkemotoroptimalisering, og det frustrerer meg at de tar mye penger for ingenting.

Det finnes folk som har jobbet med SEO i kanskje bare 2 år som kan klare å skape gode resultater, men det er tryggere å velge noen som har holdt på med SEO i 18+ år for å si det slik.

Useriøse og egoistiske SEO selgere

Problem: Jeg kjenner bransjen ganske godt etter å ha jobbet med SEO de siste 18+ årene, og det finnes dessverre useriøse tilbydere som lurer sine kunder, bevisst eller ubevisst.

Jeg har tidligere jobbet med SEO firma der jeg har opplevd at selger bevisst har løyet i kundemøter. Da jeg konfronterte selger med dette fikk jeg vite at "Jeg gjør hva som helst for å få kundens signatur på kontrakten." Dette var i et firma som priset sine SEO tjenester ganske høyt, og låste sine kunder til lange bindingstider.

Dette er en av grunnene til at Responspartner ikke har bindingstid på avtalene. For det første tjener det deg som kunde godt å vite at du kan avslutte samarbeidet når du ønsker. For det andre så trives vi best når vi jobber med kunder som virkelig liker det vi gjør. Derfor jobber vi også godt med våre kunder, og leverer resultatene de ønsker seg. Det gir lange og gode samarbeid, der våre kunder rangerer godt i Google og får flere kunder selv.

Det er slikt som gir oss slike tilbakemeldinger:

SEO pris - rett mann

SEO byrå med lav pris, men med elendig søkemotoroptimalisering

Problem: Jeg har også hørt og observert mange SEO byråer som fakturerer lite, men som også får lite gjort. Så det ender opp med at man betaler hvér måned for noe som egentlig ikke gir resultater. Dette er dyrt i lengden, og uønsket.

Det blir dobbelt kostbart å velge et billig byrå, når man både må betale hvér måned - og ikke får resultatene man trenger.

Unngå begge disse problemene med å velge et SEO byrå som har fokus på å hjelpe deg til å tjene mer penger.

  • Det er kostbart å velge feil SEO byrå til å hjelpe deg.
  • Selv om det er billig, så betyr ikke det at investeringen din nødvendigvis er god.
  • Du bør samarbeide med et SEO byrå som jobber aktivt for at du skal tjene mer penger.
SEO konsulent Preben Sangvik hjelper deg i Bergen

Hva ønsker du å oppnå med SEO?

Hvordan vil du måle suksessen for din SEO kampanje? Vil du bare se på trafikk-tallene, og se at du får flere besøkende til nettstedet? Eller ønsker du å se at du får flere kunder også?

Det som skiller byrå fra byrå

Det er der du skiller mellom dem som bare kan det tekniske om søkemotoroptimalisering, og de som har jobbet lenge nok med dette til å forstå hva kunden egentlig ønsker. Flere kunder.

I 2020 skrev Preben Sangvik hos oss en bok om søkemotoroptimalisering for bedrifter og nettbutikker. I den så klargjorde han hva man må gjøre for å rangere, men brukte mye tid på menneskers kjøpsprosess og hvordan man bør bruke SEO til å øke salget.

For det handler ikke bare om trafikk. Det handler om å overbevise mennesker som har et problem om at din løsning er den beste. For da vil de kjøpe fra deg.

Det handler om både basiskunnskap og litt mer avansert kunnskap om salgspsykologi.

Dette er kunnskap vi bruker når vi hjelper våre kunder. Det gir deg økt mulighet for å få flere kunder, og gjør våre SEO tjenester dobbelt virkningsfulle.

Så når du vurderer SEO pris mot SEO pris, så vit at det ER forskjell på ulike SEO byrå.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Preben har stor kompetanse innen Google og hans resultarfokus er grundig og meget ryddig! Det er veldig lett å forholde seg til Preben, han er god til å følge opp ,og sender svært gode videoer hvor han forklarer fremgang og forlag til endringer som er enkle å forstå!

Jeg vil absolutt anbefale Responspartner!"

- Marianne K. - emmk.no

Søkemotoroptimalisering pris

Litt av hva som må til for å lykkes med synlighet i Google

Vi gjetter ikke. Det ligger spesifikke analyser bak alt vi gjør av SEO, og det er det som gir deg de virkelige gode resultatene. Først sjekker vi etterspørselen etter dine produkter og tjenester, deretter utfører vi mye analyse-arbeid av både markeds- og teknisk karakter.

Dette gir oss (og deg) et godt veikart til hva som vil gi deg topp-rangering, og dermed vet vi hvordan vi sammen kan optimalisere dine nettsider så folk finner deg når de utfører søk.

Startfasen

I starten så begynner vi med å spørre deg om hvilke resultater du ønsker deg. Hvilke konkrete produkter eller tjenester ønsker du å selge mer av. Dette er noe mange byråer ikke tenker på en gang. Dette tar vi med oss i all jobben med nettstedet ditt, og dette er veldig viktig.

Deretter gjennomfører vi analyse etter analyse. Vi starter med eksterne analyser, som hvilke etterspørsel det finnes (søkeordsanalyse), hvilke hensikter folk har når de gjør et søk, hva slags innhold Google foretrekker og mye mer. Disse analysene er viktige for å finne ut hva man trenger for å øke rangering raskt.

Så begynner vi med analyse av nettstedet som skal opp i Google. Vi ser på teknisk oppsett, lager tiltaksliste og gjennomfører tiltak. Deretter ser vi på innholdet som finnes, og ser på hvordan dette bør korrigeres for å bli optimalt. (Ofte ser vi raske og gode resultater av dette.) Videre ser vi på hvordan innholdet bør struktureres, slik at vi får Google til å forstå hva deres nettsted egentlig handler om. (Tro oss, dette har stor innvirkning på resultatene.) De raskeste SEO resultatene kommer i denne fasen, og da gjerne i løpet av den første uken og de kommende ukene.

Videre SEO jobb for din suksess

Videre bygger vi gjerne ut nettstedet i samarbeid med dere, slik at det blir sterkere og sterkere uke etter uke. Det er da vi hjelper våre kunder å først komme på topp 10 på sine viktigste søkeord, men også etterhvert å dominere i Google.

Det er da de virkelige gode resultatene kommer. Det er gjerne da kundene ser at dette virkelig lønner seg godt og de vil øke budsjett, og de ser at prisen de betaler er absolutt verdt det. For det handler ikke om et kostnadssluk, men om effektiv og lønnsom markedsføring der man henter inn flere fra Google.

Ta kontakt når du ønsker å høre hva vi kan gjøre for seg og hvilken SEO pris du kan få fra oss.

Bok om søkemotoroptimalisering skrveet av Preben Sangvik
Preben Sangvik i Responspartner har forfattet den 340 siders engelske boken "Automated Free Traffic Blueprint".
Responspartner AS sitte SEO analyse verktøy
Her ser du et glimt av Responspartners egetutviklede SEO programvare som holder ordnen på avanserte løsninger.
SEO software for å skrive tekster
Dette er et verktøy som gjør det lettere å skrive gode tekster, både for mennesker og Google. Utviklet og selges av Responspartner AS. 

Med Responspartner AS som din medhjelper innen digital markedsføring - har du tilgang på god kompetanse og gode verktøy. 

Kontakt oss for å få pris på SEO for ditt nettsted.