SEO rådgiver med 15 års erfaring

Hei, siden du leser her så regner jeg med at du ønsker best mulig hjelp av en SEO rådgiver med de utfordringene du har...

Her får du hjelp både...

1) ..dersom du gjør litt søkemotoroptimalisering selv men ønsker å få profesjonell hjelp av noen som kan hjelpe deg å få maksimalt resultat...

og også...

2) ..når du ønsker en SEO-rådgiver som du kan stole på og som kan ta seg av alt av SEO for deg.

Du kan med andre ord velge hvor mye hjelp du ønsker.

En kundes opplevelse...
I januar ringte Bjørn meg. De hadde frem til da gjort alt selv, og de hadde ligget i toppen av Google i lange tider på den viktigste søkefrasen. Men en dag forsvant trafikken for nettstedet var nede på side 5 og lavere i Google. Dette hadde nå vart i lange tider. De hadde forsøkt det meste. Etter noen telefonsamtaler og epostutvekslinger med meg var de tilbake i toppen - etter bare en drøy ukes tid. Her er hans oppsummering av dette:

"Jeg kontaktet Preben fordi vi hadde et kritisk SEO-problem. Basert på hjelp og råd fra han, kom vi igjen fort opp på topp 5 på Google. Rådene hans var svært konkrete og lett for meg som ikke er dataekspert å forstå og gjøre noe med. Dessuten ga han oss nyttige tips også utover det vi spurte om."
- Bjørn Løvland, daglig leder, Stiftelsen Tryggere - Januar 2020

PS: Nå ligger de som nr 1 i Google, med en solid oppføring. Hvor mange kunder får de gjennom det tro? Det er mange.

Rådgivning for søkemotoroptimalisering
Digital rådgiver som lykkes i organisk søk

Over: Viser resultatene for en kundes nettsted. Fra at de satt fast på side 4 i Google til 5. plass.

Resultat graf av rådgivning

Over: Viser utviklingen i trafikken til et nettsted i løpet av en måned med god SEO.

Hva er viktig når du skal velge en rådgiver?

Fokus på økonomisk inntekt: Det er viktig for deg at du og din SEO ekspert ikke bare jobber for få bedre rangeringer i organisk søk, men at du faktisk får flere kunder. (Bedre rangeringer gir ikke nødvendigvis flere kunder. Mer om det under.)

SEO er en viktig del av digital markedsføring, og det handler om å bli synlig i Google. I bunn og grunn handler det om at du skal tiltrekke deg flere kunder. Når man gjennomfører sunn og solid søkeoptimalisering så får man flere kunder. Ja, optimaliseringen handler om å få mer trafikk - altså besøkende - men da altså besøkende som velger å gjøre business med deg.

Hvorfor er SEO så viktig at du bør hyre en rådgiver?

  • Søk i søkemotorene gir generelt 5 ganger mer trafikk enn betalte søke-annonser, og 10 ganger mer enn fra sosiale nettverk.
    (Kilde: BrightEdge)
  • 61% av markedsførere sier at det å gjennomføre god SEO er en av de høyeste prioriteringene de har for å skaffe seg flere kunder.
    (Kilde HubSpot) De gjør det fordi de ser at dette gir høyest avkastning på sikt. Det å få gratis besøkende gjennom organisk søk er i seg selv fristende, men når man også vet at de som kommer via Google search også er mer motiverte kjøpere - så blir det lett å se hvorfor flertallet av markedsførere prioriterer å lykkes med dette.
  • 70-80% av online brukere ignorerer betalte annonser. (Kilde: SMA Marketing) Derfor trenger du å treffe disse på en anne måte, og de aller fleste av dem treffer du ved å ligge i toppen av Google på de søkefrasene dine kunder benytter.
  • 75% av Google-brukere aldri klikker seg inn på side 2 i Google. (Kilde: SMA Marketing) Dette var det Bjørn opplevde, og grunnen til at han ringte. Ofte skal det ikke så mye til for å flytte deg fra side 2 og opp på side 1 - der dine kunder er.

Og det er ofte en del å gripe fatt i...

Du må håndtere både søkeordsanalyse, konkurranseanalyse, teknisk SEO, innholdsproduksjon og mye mer. Alt dette tilsier at du trenger god kunnskap om alt fra Google Search Console, Google Analytics, erfaring med hva som fungerer godt og ikke - og mye mer.

Det er mange arbeidsoppgaver som skal utføres, og det er veldig mye informasjon på nett som ofte forvirrer mer enn den oppklarer. Det er ikke få ganger jeg har snakket med folk som er totalt forvirret over hvilke metoder eller teknikker de bør bruke.

Noen av disse har blitt til våre kunder, og har opplevd hvor befriende det er å få rådgivning fra oss som kan SEO til fingerspissene. For sammen kan vi bidra til at deres salg går opp - og de får en bedre arbeidsdag.

Og det er ofte en del å gripe fatt i...

Du må håndtere både søkeordsanalyse, konkurranseanalyse, teknisk SEO, innholdsproduksjon og mye mer. Alt dette tilsier at du trenger god kunnskap om alt fra Google Search Console, Google Analytics, erfaring med hva som fungerer godt og ikke - og mye mer.

Det er mange arbeidsoppgaver som skal utføres, og det er veldig mye informasjon på nett som ofte forvirrer mer enn den oppklarer...

Du kan sette bort deler av eller all jobben til meg. 

Velg en SEO-rådgiver som jobber for din suksess

SEO rådgiver

Mitt navn er Preben Sangvik og jeg jobber med synlighet på nett fordi det er en lidenskap! Ja, jeg liker å få betalt selvfølgelig. Men det er få ting som gir meg så brede smil som de gangene jeg hjelper mine kunder å øke salget sitt.

Gjennom 15 år har jeg opparbeidet meg både lang og bred erfaring, og har jobbet med små enkeltpersonsforetak til store AS som omsetter for milliarder. Begge deler er spennende, og fokuset er hele tiden på å gi gode resultater til kunden.

"Ekstremt bra søkemotoroptimering! Nettsiden var på førstesiden av google i løpet av noen dager på alle optimerte fraser. Anbefales!"
- David Myrvold

Mange kunder har selv dyktige folk, men ønsker å ha den ekstra spisskompetansen jeg kommer med som mangedobler resultatene de har klart å få til selv. Dette liker jeg svært godt.

Andre kunder ønsker en samarbeidspartner som kan gjøre alt fra å utvikle god strategi, produsere innhold, teknisk SEO til å forbedre konverteringsraten (salget) på hjemmesiden.

Når du benytter Responspartner og meg til å hjelpe deg med din synlighet på nett, så får du tilgang til god kunnskap og mye erfaring. Denne deler jeg fritt med deg, din ansatte eller webdesigner, slik at du kan lykkes raskere.

Du får også bare én rådgiver å forholde deg til. Det er så mye enklere enn å benytte et SEO byrå med mange mennesker. Det er ingen pulverisering av ansvar, og heller ikke mange personer å "bli kasteball" mellom. Ved å ha én fast rådgiver så får du én person som kjenner din sak og ditt nettsted meget godt, og som ikke bare gulper opp standardsvar - men som tar tid til å gi deg gode svar og hjelp.

Be om en uforpliktende samtale
Ta kontakt med meg på [email protected] eller direkte på mobil 90192708 for en oppklarende samtale om du kan få min hjelp til å lykkes. Det er helt uforpliktende og bare en samtale der vi finner ut om jeg kan tilby deg det du trenger. Det er ingen salgspitch, og du får ikke snakke med en "superselger". Du får snakket direkte med meg som driver med SEO. 

Mobil direkte: 90192708
Epost: [email protected]

Hva gjør jeg og hvordan jobber vi sammen?

Søkemotoroptimalisering er et veldig bredt felt. Det er forskjell på om du vil ha hjelp med nettbutikk SEO eller å rangere en firma-hjemmeside lokalt. Det kan også være du ønsker hjelp med å rangere en video på YouTube. Dette krever ulike tiltak, og det er dette jeg hjelper deg med å se, samt sette opp og eventuelt gjennomføre en tiltaksliste.

Gjennom den første samtalen danner jeg meg et overblikksbilde av nå-situasjonen og hvor du ønsker å komme. Deretter gjør jeg forskjellige analyser som hjelper meg å komme med forslag til konkrete tiltak. Når du aksepterer dem så begynner selve jobben, og den er grundig. 

Alt gjøres for at du skal kunen få raske og gode resultater, som ikke bare betyr flere besøkende til ditt nettsted, men også flere henvendelser og bestillinger.

Få uforpliktende samtale med en SEO rådgiver:

Send inn skjemaet under så vil vi ta en samtale om optimalisering av ditt nettsted. (Du får snakke med en SEO rådgiver, ikke en selger.)
  • Få en uforpliktende samtale