Referanser

Her finner du noen av tilbakemeldingene som er gitt om Responspartner og det vi tilbyr av tjenester og kurs.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Har samarbeidet med Responspartner over en tid nå. Alt har vært utelukkende positivt. Resultater overgår hva jeg hadde forventet. Kan anbefale Responspartner på det sterkeste.

Vårt samarbeide har virkelig gitt gode resultater på overaskende kort tid."


- Glen Hovdal

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Responspartner gjør en god jobb, og holder deg oppdatert på utviklingen. Sammen med deg finner de gode løsninger som viser seg og fungere.

Jeg har kommet høyere opp i google-søk, som har ført til mer oppdrag. Ser frem til videre samarbeid med Responsparner. Anbefales! "

- Eirik Bø, Radonhjelpen Øst

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg har fått hjelp av Preben i Responspartner og jeg er strålende fornøyd! I motsetning til mange andre firma virker Preben til å engasjere seg for arbeidet han har gjort for min bedrift. Jeg har fått god oppfølging og nøye innføring i hva som skjer hele veien, og han strekker seg alltid langt.

Den første perioden jeg brukte Preben karret nettstedet mitt seg sakte, men sikkert fra andre side på Google opp til å ligge jevnt mellom 1-3 plass.

Jeg anbefaler Responspartner på grunn av personlig oppfølging, gode forklaringer og høyt engasjement."

- Sonia Ibrahim Nilsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Preben har stor kompetanse innen Google og hans resultarfokus er grundig og meget ryddig! Det er veldig lett å forholde seg til Preben, han er god til å følge opp ,og sender svært gode videoer hvor han forklarer fremgang og forlag til endringer som er enkle å forstå!

Jeg vil absolutt anbefale Responspartner!"

- Marianne K. - emmk.no

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Preben hos responspartner er uten tvil en av de dyktigste SEO ekspertene, og har allsidig kunnskap om feltet. Han er svært resultatorientert, og er opptatt av faktisk effekt/fortjeneste på nettbutikken som følge av sitt arbeid.

Han har vist seg å være både pålitelig og interessert. Han jobber raskt og holder det han lover, og han er dyktig til å sette seg inn i nye fagfelt for å ha en best mulig arbeidsplan. Det har vært enkelt for meg å forholde meg til Preben, da han alltid er rede til å hjelpe meg og forklare ting for meg.

Jeg kan trygt anbefale ham til andre som trenger hjelp med SEO tjenester og nettbutikk."

- Jostein Namsvatn

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg har benyttet Responspartner i flere år og er svært godt fornøyd! Rask respons og veldig høyt service nivå! Jeg ville ikke nøle med å bruke dem på nytt ved behov for bistand med en ny/flere hjemmesider.

Vi har fått en proff hjemmeside som våre kunder har gitt mye positiv tilbakemeldinger på. Og vi har fått kontakt med flere nye kunder, som har benyttet seg av vårt responsskjema på siden.

Jeg vil anbefale Responspartner til andre. Både pga. pris, og at de leverer det dem lover."

- Kjell A. Thune, Bracon AS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Fantastisk god service, oppfølging og respons på henvendelser. Anbefales! Veldig god oppfølging når man er ny med bruk av hjemmeside."

- Gunn G. Spjeld

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg kan på det varmeste anbefale Responspartner. De er raske, løsningsorienterte og dyktige. Pr. i dag har det aldri vært et problem eller en utfordring de ikke har funnet gode løsninger på når det gjelder å få hjemmesiden vår til å fungere optimalt."

- Anne-Marit Wedøe

"Ekstremt bra søkemotoroptimering!
Nettsiden var på førstesiden av google i løpet av noen dager på alle optimerte fraser. Anbefales!"

- David Myrvold!

"Jeg kontaktet Preben fordi vi hadde et kritisk SEO-problem. Basert på hjelp og råd fra han, kom vi igjen fort opp på topp 5 på Google. Rådene hans var svært konkrete og lett for meg som ikke er dataekspert å forstå og gjøre noe med. Dessuten ga han oss nyttige tips også utover det vi spurte om."

- Bjørn Løvland, daglig leder, Stiftelsen Tryggere

”Vi er svært godt fornøyd med å få bruke Responspartner AS til å veilede våre grundere i dette temaet.” (hvordan få trafikk til sine egne nettsider og hvordan kan dette skape salg for bedriften.)

- Pål Castberg, tidl. Aust-Agder Fylkeskommune

”Anbefaler Responspartner AS og har gjort det til venner og bekjente gjennom flere år! Alltid hjelp å få når det trengs og de leverer gode og profesjonelle løsninger."

- Ann Kristin Espejord

”Fantastisk kundeservice, utrolig kjappe! Enkelt å bruke sida selv for en som er technically challenged."

- Marte Gylland-Jordhøy

”Meget brukervennlig redigeringsløsning og rask respons fra løsningsorientert personell :-)"

- Svein-Erik Fjellgaard