Søkemotoroptimalisering Bergen

SEO kurs

Lær SEO fra Preben som har 16 års erfaring og er nr 1 på "SEO ekspert" i Norge. I slutten av november eller starten av desember slippes det nye SEO kurset - og du kan stå på ventelisten og få et unikt godt lanserings-tilbud!

Hei, jeg er Preben Sangvik, grunnleggeren av Responspartner AS. I over 16 år har jeg jobbet med søkemotoroptimalisering SEO, og leverer SEO tjenester til noen få norske bedrifter. Resten av min tid bruker jeg internasjonalt, både med å undervise SEO (search engine optimization) og levere SEO til bedrifter. Især er jeg glad i å hjelpe med nettbutikk SEO.

Pris: Jeg lager nå et unikt og praktisk rettet kurs i hvordan du kan gjøre din hjemmeside / nettbutikk synlig i Google, og gjennom det få flere kunder.

Hvor? Vi lever i en digital verden, og jeg lager en digital versjon av kurset. Det vil si at leksjonene kommer som videoer som legges ut, og du vil kunne stille spørsmål og få relevante svar i Facebook-gruppen.

Målet er at dette skal bli det beste digitale kurs i Norge. I og med at jeg har laget SEO kurs på engelsk før, og har fått en del tilbakemeldinger, så har jeg en del erfaring med dette. Jeg vil derfor lage dette som et godt steg for steg kurs, der målet mitt er at du skal se gode resultater etter bare noen få timers korreksjoner på ditt nettsted.

De aller fleste vil lære det de trenger for å rangere sin hjemmeside i topp 10 i Google - uten å bruke tusenvis av kroner på SEO byråer. 

PS: Hvis du googler "SEO ekspert" så finner du nok meg i toppen av Google. Samme med "SEO byrå", "SEO rådgiver" osv.

Kurset vil hjelpe deg med å vite hvordan du kan gjøre din hjemmeside slik at den henter nye kunder til deg automatisk - fra Google og andre søkemotorer.


Sett deg opp på venteliste

Det nye kurset publiseres i slutten av november, og ved å melde din interesse her så vil du få et lanseringstilbud.

SEO ekspert Preben Sangvik
  • Venteliste SEO kurs
SEO kurs
God SEO er verdt sin pris

"Preben Sangvik i Responspartner er uten tvil en av de dyktigste SEO ekspertene, og har allsidig kunnskap om feltet. Han er svært resultatorientert, og er opptatt av faktisk effekt/fortjeneste på nettbutikken som følge av sitt arbeid. Han har vist seg å være både pålitelig og interessert.

Han jobber raskt og holder det han lover, og han er dyktig til å sette seg inn i nye fagfelt for å ha en best mulig arbeidsplan. Det har vært enkelt for meg å forholde meg til Preben, da han alltid er rede til å hjelpe meg og forklare ting for meg. Jeg kan trygt anbefale ham til andre som trenger hjelp med SEO tjenester og nettbutikk."
Jostein Namsvatn, mai 2020

SEO kurs: Steg for steg til hvordan du kan gjøre din hjemmeside synlig i toppen av Google

I kurset får du vite ikke bare HVA du må gjøre, men også HVORDAN du gjør det.

Jeg viser deg alt fra hvordan du finner de RIKTIGE søkefrasene å rangere på, og hvordan du kan rangere på søkefraser nærmest over natten. Metodene jeg viser deg har jeg brukt mange ganger på å rangere sider på bare noen få timer.

Alle vet at man MÅ være synlig i Google for å få maks ut av hjemmesiden. Dette SEO kurset forteller - og viser - deg hvordan.

Hvis du ønsker å vite hvordan du kan gjøre at din hjemmeside henter nye kunder til deg automatisk, så trenger du dette GRATIS kurset.

Det vil blant annet vise deg hvordan man ved å bygge en hjemmeside etter en enkel oppskrift kan skaffe deg kundene du drømmer om å få slik at du slipper å kaste bort mye tid og penger på en hjemmeside som ikke fungerer.

Slik får du tilgang til det digitale SEO kurset:

Klikk på den grønne knappen som vil ta deg til min Facebook-gruppe. Meld deg inn der. I det øyeblikket vi godkjenner deg så vil du få tilgang til ALLE ressursene der inne - inkludert det gratis SEO-kurset jeg nå skal begynne med.

Kurset er under utvikling, så har du spørsmål så still det der inne, og jeg lager et svar til deg.

SEO kurs: Er det noe lureri?

Dette er ikke noe lureri. Jeg gjør dette fordi vi ønsker å hjelpe så mange småbedriftseiere som mulig å vokse på den enkleste måten. Og jeg har veldig begrenset kapasitet. Personlig klarer jeg kun å jobbe med 10-15 nettsteder samtidig, og min kapasitet er ganske sprengt når det kommer til å tilby SEO tjenester.

Så bare for å oppsummere:

Du vil få et lanseringstilbud på SEO-kurset og tilleggsinfo som hjelper deg å få en mer effektiv hjemmeside. Du vil også få tilgang til å stille meg spørsmål via en egen lukket Facebook-gruppe som kun er for dem som har tilgang til kurset, og målet mitt er at du skal få et nettsted som henter nye kunder til deg automatisk.

Dette betyr at du endelig kan slippe å kaste bort mye tid og penger på en hjemmeside som ikke fungerer.

SEO konsulent Preben Sangvik hjelper deg i Bergen

Hva vil du lære i dette SEO kurset?

Først og fremst hvordan du kan gjøre ditt nettsted synlig i Google, og hente inn nye kunder. Søkemotoroptimalisering handler om hvordan du kan få Google til å forstå at ditt nettsted er det viktigste å vise frem når folk søker etter dine produkter og tjenester.

Finne lønnsomme søkefraser - søkefraseanalyse

Mer konkret planlegger jeg å vise deg hvordan du kan gjøre søkeordsanalyser. Dette er viktig å gjøre på rett måte. Hvis du velger å optimalisere ditt nettsted for feil søkefraser så er resten av jobben bortkastet. Derfor er det viktig å gjøre søkeordsanalyse rett.

Gjøre en teknisk analyse - uten å være teknisk

Det er viktig at ditt nettsted møter et minimum av tekniske behov. De fleste nettsteder gjør dette, men i det tilfellet noe er feil er det godt å luke det ut helt i starten. I stor grad kan du bruke automatiserte og gratis løsninger til dette. Jeg viser deg hva og hvordan. 

Skrive innhold som rangerer

Det er mye motstridende informasjon "der ute" om hvordan man bør skrive innholdet så det rangerer i Google. Noen snakker om prosent søkefraser, og andre snakker om at man bare skal skrive for mennesker. Begge har feil i min mening...

Så jeg vil fortelle deg hvilke retningslinjer jeg bruker, og det vil frigjøre deg til å skrive godt innhold for mennesker - som rangerer godt i søkemotorene.

Hvordan publisere innhold - så det rangerer

Dette er også en "kunst". Det å publisere og binde sammen innhold på ditt nettsted slik at Google favoriserer ditt nettsted over andre er viktig. Så jeg vil gi deg noen hemmeligheter om hvordan dette gjøres.

Hvordan lese statistikk for å forbedre din SEO

Statistikk kan være kjedelige greier, men hvis du har satt opp Google Analytics eller Google Search Console så kan du få veldig verdifull informasjon der. Den informasjonen kan være gull verdt (bokstavelig talt) når du gjør søkemotoroptimalisering for ditt nettsted.

Svar på dine spørsmål

Dersom du stiller spørsmål vil du lære mer. Så still gjerne spørsmål i Facebook-gruppen, så vil jeg svare ved anledning. 👍

Hvem passer dette kurset for?

Jeg tenker å lage det slik at hvem som helst kan ha nytte av det. Nå er søkemotoroptimalisering en ganske teknisk greie og det snakkes ofte om teknisk SEO, men det handler også mye om hva du skriver og hvordan du skriver det på hjemmesiden.

Jeg legger derfor opp til at dette er et kurs som skal være enkelt å følge for deg som ikke føler deg "veldig teknisk", og du som føler deg "veldig teknisk" også skal få god glede av det.

Dette vil fungere for deg som bruker Wordpress, Shopify, Wix, EasyEdit og andre løsninger for å lage hjemmeside eller nettbutikk.

Det vil passe for deg som har nettbutikk, firma-hjemmeside og også blogg.

Det som skiller byrå fra byrå

Det er der du skiller mellom dem som bare kan det tekniske om søkemotoroptimalisering, og de som har jobbet lenge nok med dette til å forstå hva kunden egentlig ønsker. Flere kunder.

I 2020 skrev Preben Sangvik hos oss en bok om søkemotoroptimalisering for bedrifter og nettbutikker. I den så klargjorde han hva man må gjøre for å rangere, men brukte mye tid på menneskers kjøpsprosess og hvordan man bør bruke SEO til å øke salget.

For det handler ikke bare om trafikk. Det handler om å overbevise mennesker som har et problem om at din løsning er den beste. For da vil de kjøpe fra deg.

Det handler om både basiskunnskap og litt mer avansert kunnskap om salgspsykologi.

Dette er kunnskap vi bruker når vi hjelper våre kunder. Det gir deg økt mulighet for å få flere kunder, og gjør våre SEO tjenester dobbelt virkningsfulle.

Så når du vurderer SEO pris mot SEO pris, så vit at det ER forskjell på ulike SEO byrå.

Søkemotoroptimalisering pris

Velkommen til SEO kurs

Kurset passer for deg som ønsker å få mer trafikk til ditt nettsted - og flere kunder - velkommen til SEO kurs.

Det er åpent for alle, unntatt dere som jobber i SEO byrå eller tilbyr SEO til deres kunder. Dere kan heller ta kontakt med meg om et samarbeid. 🙂

 

Bok om søkemotoroptimalisering skrveet av Preben Sangvik
Preben Sangvik i Responspartner har forfattet den 340 siders engelske boken "Automated Free Traffic Blueprint".
Responspartner AS sitte SEO analyse verktøy
Her ser du et glimt av Responspartners egetutviklede SEO programvare som holder ordnen på avanserte løsninger.
SEO software for å skrive tekster
Dette er et verktøy som gjør det lettere å skrive gode tekster, både for mennesker og Google. Utviklet og selges av Responspartner AS. 

Med Responspartner AS som din medhjelper innen digital markedsføring - har du tilgang på god kompetanse og gode verktøy. 

Kontakt oss for å få pris på SEO for ditt nettsted.