Hvordan bevege din kunde til å KJØPE fra deg?

Hvorfor kjøper du? Og hva kan du gjøre for å få folk til å kjøpe fra deg? Det handler om STATUS. Men ikke slik du tenker på status. Se her...

Her er en episode jeg spilte inn for Markedskanalen, der forkuset er HVA du kan gjøre for å få mer salg. Dette passer i alle bransjer, og det handler om hvordan du kan øke din kundes status.

Det handler ikke nødvendigvis om mer penger, penere klær eller slike ting.

STATUS handler om hvordan en person ser på seg selv og sin situasjon, og her viser jeg deg hvorfor disse brillene gav meg mer status (og det er nok ikke slik du tenker...)

Har du lyst på en ny firmahjemmeside som hjelper deg å selge mer? Be om uforpliktende tilbud fra oss

Se videoen her:Publisert/ published: 28-10-2019
Preben Sangvik SEO spesialist

Om skribenten Preben Sangvik, SEO spesialist

Preben startet egen nettbutikk i 2004 og det var veien til å starte med online markedsføring. I 2005 tok han som en av de første i Norge bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel, og siden har han tilbudt sine tjenester til flere hundre norske bedrifter. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Norge, men trives også godt med å hjelpe mindre foretak. Hovedfokuset har hele tiden vært å hjelpe kunder med organisk trafikk (søkemotoroptimalisering / SEO) samt konverteringsøkning. Begge deler gir ønsket vekst for kundene.

Han har laget flere kurs om SEO, og i 2020 og 2021 skrev han to bøker om SEO. Den ene for nettbutikker og den andre for mer tradisjonelle bedrifter som ønsker seg flere kunder.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale