Kutt fremmedordene - og selg MER!

Mange tenker at det å ha fremmedord på nettstedet sitt gjør at folk opplever det mer profesjonelt. Men er det sant? Hva sier statistikken om dette?

Det man har funnet frem til er at fremmedord DREPER salget. For folk som er forvirret - er forvirret. De kjøper ikke. 

Så finnes det noen unntak selvfølgelig. Hvis fremmedordene du bruker er slike som din målgruppe bruker hele tiden, fordi det er "fag-sjargong" (altså et "språk" man snakker seg i mellom), så er det ok å bruke fremmedord. Men da er de jo heller ikke "fremmede" lenger, ikke sant?

Men hvis jeg hadde skrevet at "Det er viktig at ditt nettsted har riktig meta-informasjon, ellers vil du ikke utnytte mulighetene SEO gir deg."

Da er det bedre om jeg skriver "Det er viktig at du bruker mulighetene din hjemmeside gir deg til å få bedre plassering i Google."

Eller: "Hvis du utnytter mulighetene i din hjemmeside så vil du få flere kjøpe-sultne kunder som søker etter dine produkter og tjenester i Google."

Mvh
Preben Sangvik


Publisert/ published: 28-10-2019
Preben Sangvik jobber med digital markedsføring

Preben Sangvik, digital markedsføring

I mer enn 17 år har Preben hjulpet bedrifter innen digital markedsføring, og er spesialist på fagområdet som kalles søkemotoroptimalisering.

I forbindelse med interesse for salg på nett fullførte han en bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel i 2005, med toppresultater. Siden har han jobbet som konsulent, fagleder og ekspert på synlighet i Google for både nettbutikker, ordinære bedrifter og spesialiserte online tjenester.

Han har holdt flere kurs om søkemotoroptimalisering og har skrevet to bøker om faget på engelsk.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale