Kutt fremmedordene - og selg MER!

Mange tenker at det å ha fremmedord på nettstedet sitt gjør at folk opplever det mer profesjonelt. Men er det sant? Hva sier statistikken om dette?

Det man har funnet frem til er at fremmedord DREPER salget. For folk som er forvirret - er forvirret. De kjøper ikke. 

Så finnes det noen unntak selvfølgelig. Hvis fremmedordene du bruker er slike som din målgruppe bruker hele tiden, fordi det er "fag-sjargong" (altså et "språk" man snakker seg i mellom), så er det ok å bruke fremmedord. Men da er de jo heller ikke "fremmede" lenger, ikke sant?

Men hvis jeg hadde skrevet at "Det er viktig at ditt nettsted har riktig meta-informasjon, ellers vil du ikke utnytte mulighetene SEO gir deg."

Da er det bedre om jeg skriver "Det er viktig at du bruker mulighetene din hjemmeside gir deg til å få bedre plassering i Google."

Eller: "Hvis du utnytter mulighetene i din hjemmeside så vil du få flere kjøpe-sultne kunder som søker etter dine produkter og tjenester i Google."

Mvh
Preben Sangvik


Publisert/ published: 28-10-2019
Preben Sangvik SEO spesialist

Om skribenten Preben Sangvik, SEO spesialist

Preben startet egen nettbutikk i 2004 og det var veien til å starte med online markedsføring. I 2005 tok han som en av de første i Norge bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel, og siden har han tilbudt sine tjenester til flere hundre norske bedrifter. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Norge, men trives også godt med å hjelpe mindre foretak. Hovedfokuset har hele tiden vært å hjelpe kunder med organisk trafikk (søkemotoroptimalisering / SEO) samt konverteringsøkning. Begge deler gir ønsket vekst for kundene.

Han har laget flere kurs om SEO, og i 2020 og 2021 skrev han to bøker om SEO. Den ene for nettbutikker og den andre for mer tradisjonelle bedrifter som ønsker seg flere kunder.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale