Ny responspartner.no lagt ut

Ny responspartner.no lagt ut

I mange år har Responspartner vært ledende innen synlighet i Google, og nå rendyrker vi dette ennå mer. Vi gleder oss over dette skrittet, og stortrives med den nye designen. 

Siden 2003 har personene bak Responspartner jobbet lidenskaplig med søkemotoroptimalisering, og har hjulpet både små og svært store kjente norske firma til å bli synlige på nett. 

Ønsker du å se mer om hva søkemotoroptimalisering (SEO) er , og hva det kan bety for deg, så les mer på denne siden om SEO

Mvh Preben Sangvik, SEO ekspert

Preben Sangvik SEO spesialist

Om skribenten Preben Sangvik, SEO spesialist

Preben startet egen nettbutikk i 2004 og det var veien til å starte med online markedsføring. I 2005 tok han som en av de første i Norge bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel, og siden har han tilbudt sine tjenester til flere hundre norske bedrifter. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Norge, men trives også godt med å hjelpe mindre foretak. Hovedfokuset har hele tiden vært å hjelpe kunder med organisk trafikk (søkemotoroptimalisering / SEO) samt konverteringsøkning. Begge deler gir ønsket vekst for kundene.

Han har laget flere kurs om SEO, og i 2020 og 2021 skrev han to bøker om SEO. Den ene for nettbutikker og den andre for mer tradisjonelle bedrifter som ønsker seg flere kunder.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale