Vi gratulerer Empus AS med ny hjemmeside!

Vi gratulerer Empus AS med ny hjemmeside!

Vi gratulerer Empus AS med en ny flott og godt kommuniserende hjemmeside! Denne ser veldig flott ut, og er lett å finne frem på. I tillegg er det veldig lett å sende en forespørsel og / eller en bestilling på veldig mange av deres tjenester og produkter.

Fargebruken er elegant og i tråd med deres profil. Det hele synes vi er smakfullt gjort, og med det riktige fokuset på å lage en hjemmeside riktig informativ og selgende. 

Empus har gjort arbeidet in-house, ved å bruke vår EasyEdit hjemmesideløsning. Hvis du har lyst til å prøve å lage en hjemmeside selv så kan du bruke dra og slipp redigering, kombinert med en utrolig lettbrukt bildebehandling. 

I tillegg er EasyEdit bygget fra bunnen av til å kunne rangere godt og høyt i søkemotorene. Det vil si den har en del søkemotoroptimalisering fordeler. Blant annet er den svært rask (noe Google nettopp bekreftet igjen at de kommer til å prioritere mye fremover), samt at den er lett å bruke for å optimalisere sidene for Google. 

Har du lyst til å prøve EasyEdit , eller få hjelp med SEO, så ta kontakt med oss!

Igjen så gratulerer vi Empus AS med nye lekre hjemmesider og gleder oss med dem. .

Mvh Preben Sangvik

Preben Sangvik SEO ekspert

Om skribenten Preben Sangvik, SEO ekspert

Preben har i mer enn 17 år arbeidet med digital markedsføring, og er spesialist på å styrke sine kunders markedsposisjon i især Google. Han fullførte bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel i 2005 med topp resultater, og har jobbet med SEO for noen av de største selskapene i Norge. I dag leverer han søkemotoroptimalisering til mange norske bedrifter og er spesialisert på synlighet i Google for nettbutikker, samt firma som driver med produkt og tjeneste salg.

Han har holdt flere kurs om søkemotoroptimalisering og har skrevet to bøker om faget på engelsk.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale