Vi gratulerer Empus AS med ny hjemmeside!

Vi gratulerer Empus AS med ny hjemmeside!

Vi gratulerer Empus AS med en ny flott og godt kommuniserende hjemmeside! Denne ser veldig flott ut, og er lett å finne frem på. I tillegg er det veldig lett å sende en forespørsel og / eller en bestilling på veldig mange av deres tjenester og produkter.

Fargebruken er elegant og i tråd med deres profil. Det hele synes vi er smakfullt gjort, og med det riktige fokuset på å lage en hjemmeside riktig informativ og selgende. 

Empus har gjort arbeidet in-house, ved å bruke vår EasyEdit hjemmesideløsning. Hvis du har lyst til å prøve å lage en hjemmeside selv så kan du bruke dra og slipp redigering, kombinert med en utrolig lettbrukt bildebehandling. 

I tillegg er EasyEdit bygget fra bunnen av til å kunne rangere godt og høyt i søkemotorene. Det vil si den har en del søkemotoroptimalisering fordeler. Blant annet er den svært rask (noe Google nettopp bekreftet igjen at de kommer til å prioritere mye fremover), samt at den er lett å bruke for å optimalisere sidene for Google. 

Har du lyst til å prøve EasyEdit , eller få hjelp med SEO, så ta kontakt med oss!

Igjen så gratulerer vi Empus AS med nye lekre hjemmesider og gleder oss med dem. .

Mvh Preben Sangvik

Preben Sangvik SEO spesialist

Om skribenten Preben Sangvik, SEO spesialist

Preben startet egen nettbutikk i 2004 og det var veien til å starte med online markedsføring. I 2005 tok han som en av de første i Norge bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel, og siden har han tilbudt sine tjenester til flere hundre norske bedrifter. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Norge, men trives også godt med å hjelpe mindre foretak. Hovedfokuset har hele tiden vært å hjelpe kunder med organisk trafikk (søkemotoroptimalisering / SEO) samt konverteringsøkning. Begge deler gir ønsket vekst for kundene.

Han har laget flere kurs om SEO, og i 2020 og 2021 skrev han to bøker om SEO. Den ene for nettbutikker og den andre for mer tradisjonelle bedrifter som ønsker seg flere kunder.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale