Øke salget - med handlingsutløsende tekst (video)

Her deler jeg en liten "hemmelighet" med deg som kan hjelpe deg å få mye mer ut av ressursene du bruker på SEO og annonsering. Selv økte vi responsed med 5-gangeren første gang vi forsøkte metoden bevisst. Så dette anbefaler jeg at du tester ut!

I det hele så er dette veldiig enkelt å teste ut, og du kan gjøre dette uansett type nettsted du har. Det fungerer godt for nettbutikker, hjemmesider og rene salgssider. Det fungerer også godt i eposter, og til og med i rubrikkannonser.

Dette er ikke en ny metode, men en som er vel utprøvd i sikkert hundrevis av år. Men noen ganger glemmer vi det mest enkle, og derfor en påminnelse :-)

Som nevnt ble jeg bevisst på dette en gang rundt 2006, og forsøkte det da på et nettsted som hadde ganske mange unike besøkende per dag. I cirka 2,5 timer jobbet jeg en kveld med tekster og litt med bilder, og ble mildt sagt paff da jeg oppdaget at responsen på nettstedet økte med 533%. Altså over 5 ganger mer respons på samme uendrede trafikk. 

Dette gav seg heller aldri. Salget hadde økt med 5-gangen. Rett og slett vidunderlig godt nytt for eier av nettstedet. 

Slike ting er vi veldig bevisste på når vi jobber med våre kunders nettsteder. Så mens vi hjelper dem med søkemotoroptimalisering (SEO) så hjelper vi dem også med å øke salget fra den trafikken de allerede har inn på nettstedet sitt. 

Slikt er gøy, for den samlede innsatsen gir økt inntjening. Det er jo derfor vi blir engasjert i å hjelpe med SEO

Ta kontakt for å høre hvordan du kan få hjelp av oss til å hente inn flere kunder fra ditt nettsted. 

Kontakt meg gjerne direkte på [email protected] så tar vi en dialog på hva og hvordan du kan få hjelp til å hente inn flere kunder fra Google. 

Mvh

Preben SangvikPublisert/ published: 07-12-2020
Preben Sangvik SEO spesialist

Om skribenten Preben Sangvik, SEO spesialist

Preben startet egen nettbutikk i 2004 og det var veien til å starte med online markedsføring. I 2005 tok han som en av de første i Norge bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel, og siden har han tilbudt sine tjenester til flere hundre norske bedrifter. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Norge, men trives også godt med å hjelpe mindre foretak. Hovedfokuset har hele tiden vært å hjelpe kunder med organisk trafikk (søkemotoroptimalisering / SEO) samt konverteringsøkning. Begge deler gir ønsket vekst for kundene.

Han har laget flere kurs om SEO, og i 2020 og 2021 skrev han to bøker om SEO. Den ene for nettbutikker og den andre for mer tradisjonelle bedrifter som ønsker seg flere kunder.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale