Wix SEO - som fungerer

Jeg har alltid hørt, og hører fremdeles, at Wix ikke egner seg for SEO. Til dels er jeg enig, og til dels ikke. Her viser jeg hvorfor jeg ikke er enig.

Wix-sider har en del begrensninger som gjør at det er vanskeligere å gjøre avansert SEO. Stikkordet er "vanskeligere", men ikke nødvendigvis umulig. Noe jeg viser med grafen her. 

Grafen viser at vi har hjulpet (og fremdeles hjelper) en kunde som bruker Wix til hjemmesiden sin, fra å være helt usynlig i Google (var ikke en gang på topp 100 i Google) til å nå å ligge på side 1 i Google. De har fremdeles sin samme Wix-nettside, men delvis bygget om av oss på ulike områder. Resultatet er nydelig å se på. 

Wix SEO på norsk

Wix nettsted - fra plass ca 140 til plass 9 i Google - på 2 måneder

Historien: Dette er en kunde som vi begynte å hjelpe i slutten av november. Målet deres er å rangere i topp 10 på en norsk søkefrase som har ganske mye konkurranse. Ikke nødvendigvis av direkte konkurrenter, men mye fra både offentlige instanser, aviser og blogger. I tillegg til forum og andre typer nettsteder. Det skrives ganske mye om frasen.

Antall søk på den søkefrasen er ca 4400 per måned. Dermed er den ganske lukerativ for kunden. (Fordi den brukes av mange potensielle kunder.)

Så de kom til oss. Nettstedet hadde eksistert i ca 10 år, og de ønsket nå å få mer trafikk og dermed flere kunder fra Google. 

Vi startet med å undersøke deres potensiale, deres NÅ-situasjon og satte opp et forslag på tiltak. 

Nå har vi gjennomført de fleste tiltakene som må være på plass i starten, og nå ser vi at resultatene kommer. Dette er bare ett av resultatene som vi ser nå, og som du ser av grafen så kan svært mye skje på én måned med jobb - når man vet hva som bør gjøres. 

Vi forventer at det vil gå litt opp og ned nå, før nettstedet vil stabilisere seg på topp 10. Målet er å komme opp på topp 5 og holde nettstedet stabilt der. Da vil de ligge over alle konkurrenter, og det kan gi god business. Med andre ord er målet å gi god tilflyt av nye kunder. 

Når du ønsker hjelp med Wix SEO (søkemotoroptimalisering):

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre opp i Google. Kunder som kommer til oss vil oppleve at vi gir dem friheten til å gjøre en del av tiltakene selv, og vi tar de oppgavene de ikke ønsker eller kan gjøre selv. Dette gir ofte gode, raske og langvarige virkninger: Det vil gi god tilflyt av nye kunder. 

Få hjelp med SEO

Responspartner As og Preben Sangvik har i mer enn 16 år hjulpet norske bedrifter å rangere i toppen av Google, og gjennom det hjulpet bedrifter å få flere kunder. Ta kontakt på 90192708 for å høre hvordan vi som SEO byrå kan hjelpe deg å lykkes med søkemotoroptimalisering.

Mvh Preben Sangvik

PS: Vi holder til på Sørlandet, men hjelper bedrifter med SEO i Bergen i vest, med SEO i Trondheim i nord til SEO i Kristiansand i sør. Publisert/ published: 28-01-2021
Preben Sangvik SEO spesialist

Om skribenten Preben Sangvik, SEO spesialist

Preben startet egen nettbutikk i 2004 og det var veien til å starte med online markedsføring. I 2005 tok han som en av de første i Norge bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel, og siden har han tilbudt sine tjenester til flere hundre norske bedrifter. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Norge, men trives også godt med å hjelpe mindre foretak. Hovedfokuset har hele tiden vært å hjelpe kunder med organisk trafikk (søkemotoroptimalisering / SEO) samt konverteringsøkning. Begge deler gir ønsket vekst for kundene.

Han har laget flere kurs om SEO, og i 2020 og 2021 skrev han to bøker om SEO. Den ene for nettbutikker og den andre for mer tradisjonelle bedrifter som ønsker seg flere kunder.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale