Skadedyrproffen forenkler gjør-det-selv skadedyrkontroll

Skadedyrproffen forenkler gjør-det-selv skadedyrkontroll

Skadedyrproffen er en ny nettbutikk innen gjør-det-selv skadedyrkontroll, og målet er å være den enkleste løsningen for alle som sliter med maur, mus, rotter eller andre skadedyr man kan bli kvitt med egeninnsats.

Før var det vanlig å ordne museplager og maurplager selv, men etterhvert har det blitt mer og mer vanlig å leie inn et skadedyrselskap til å drive skadedyrkontroll. Men Skadedyrproffen har som mål å gjøre det superenkelt å lykkes med å gjøre det selv.

Dette er spesielt bra for alle dem som bor slik til at det er veldig dyrt å få en skadedyrtekniker til å komme. Mange i Norge bor 1 time elle med fra bysentrum, og dermed også ofte langt fra der skadedyrselskapene holder til. Men alle bor i nærheten av en postkasse.

Derfor har Skadedyrproffen som mål å kunne hjelpe de aller fleste med gode gjør-det-selv produkter for å bli kvitt maur, bli kvitt mus og rotter, og også veggedyr og skjeggkre og andre vanlige skadedyr i Norge.

Bedre og rimeligere gjør-det-selv skadedyrkontroll

Skadedyrproffen har kombinert ulike produkter i pakkeløsninger som er satt sammen av profesjonelle skadedyrteknikere, så du som kunde skal slippe å gjette hvilke produkter som jobber godt sammen.

Et eksempel er det i kategorien maurmiddel, der det finnes flere pakker som er satt sammen på en måte som gjør at man får maksimal virkning av produkter som du har lov til å bruke. For eksempel pakken med maurmiddel mot sukkermaur.  Det er lov å bruke både Kvitt og Swirr maurmiddel, men det er ikke alltid de fungerer knallbra selv om det er det beste p markedet for privatpersoner. Derfor har Skadedyrproffen laget en steg-for-steg guide, og også laget et hefte som forteller deg hva du bør gjøre for å få maksimal effekt. Hensikten er at det skal være superenkelt å lykkes med å bli kvitt maur.

Responspartner har vært med på å utvikle konseptet til Skadedyrproffen (som du nå ser i en tidlig versjon), og planen er at vi skal være med over tid og både videreutvikle nettbutikken samt gjøre markedsføring. Vi gleder oss over dette, og vi håper at vi om et år kan feire at nettbutikken har vokst til å bli solid og sunn.

Preben Sangvik SEO spesialist

Om skribenten Preben Sangvik, SEO spesialist

Preben startet egen nettbutikk i 2004 og det var veien til å starte med online markedsføring. I 2005 tok han som en av de første i Norge bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel, og siden har han tilbudt sine tjenester til flere hundre norske bedrifter. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Norge, men trives også godt med å hjelpe mindre foretak. Hovedfokuset har hele tiden vært å hjelpe kunder med organisk trafikk (søkemotoroptimalisering / SEO) samt konverteringsøkning. Begge deler gir ønsket vekst for kundene.

Han har laget flere kurs om SEO, og i 2020 og 2021 skrev han to bøker om SEO. Den ene for nettbutikker og den andre for mer tradisjonelle bedrifter som ønsker seg flere kunder.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale