Aktiv søkemotoroptimalisering

Det skaffer deg kunder, hele tiden. Synlighet i Google er vanskelig, men vi gjør det for deg. 

Din garanti for bedre synlighet i Google

Aktiv søkemotoroptimalisering sørger for at du ligger øverst i Google

Med tjenesten "Aktiv søkemotoroptimalisering" jobber vi kontinuerlig med å vedlikeholde og forbedre dine rangeringer i Google. Dette garanterer gode resultater.

I tillegg til å rangere din hjemmeside eller nettbutikk, kan vi over tid også sørge for at andre virtuelle eiendeler rangerer bedre i Google. F.eks din Facebook-side, en video eller andre sider du har. 

Du får også tilgang til rådgivning og hjelp med å forstå markedsføring på nett. 

Hvorfor ikke bare en engangsjobb?

Internett er i kontinuerlig utvikling. Både hva som fører til gode rangringer, men også hvordan folk bruker nettet. Oppstarten med sosiale medier (Facebook, Twitter etc) revolusjonerte også rangering i Google. Det samme gjorde mobilvennlige hjemmesider.

SEO krever kontuerlig tilpassing og utføring av tjenesten. Derfor har vi siden staren utført kontinuerlig søkeoptimalisering. Det har våre kunder nytt godt av!

Vi har opplevd å få kunder som har brukt "sell and run" SEO-firmaer. De har opplevd at når man er på topp 10 vil fakturaen fra byrået bli sendt, og deretter oppdager de at de gradvis mister rangeringer i Google der man tidligere hadde topp 10 plasseringer. Den røde kurven i skissen viser en slik typisk utvikling.

Dette ser vi ofte hos et typisk "sell and run" konsept hvor man lover topp 10 plasseringer mot et engangsbeløp, og som ikke skal innbetales før topp 10 er tilstede.

Vil du utkonkurrere dine konkurrenter?

SEO bør gjøres kontinuerlig. Det er en markedsføringskostnad akkurat som betalt annonsering, men mer målrettet og gjerne med større effekt. For du treffer folk der de søker etter dine produkter eller tjenester: i Google. 

Folk går til Google når de vil ha løsningen på et problem, eller når de vet akkurat hva de vil ha. Du gjør det selv!

Derfor må du sørge for at du ligger i topp 10 på de søkefrasene dine kunder bruker. 

Aktiv søkemotoroptimalisering er en langtidsstrategi, men som gjerne gir relativt raske resultater dersom den utføres på rett måte. Den vil også føre til at man følger den grønne grafen i skissen. (Med enkelte dropp som kan forekomme, men vil korrigeres. ).

Ønsker du topp 10 plasseringer med garanti og som stadig inntar bedre plasseringer gjennom  aktiv søkemotorptimalisering? Da bør du ta kontakt med oss for en ufopliktende samtale:

TA KONTAKT