SEO resultat vi liker: Fra side 2 til øverst på side 1

Denne ukens foreløpige vinner er denne saken der vi fant en søkefrase vi veldig gjerne ville at dette nettstedet skulle rangere på, og vi gjorde det vi visste måtte gjøres. Dette er en kombinasjon av on.site SEO med off-site SEO.

Resultater er viktige!

SEO resultater

Her fant vi via en søkeordsanalyse (vi utfører dem fortløpende for våre klienter) en søkefrase som var høyaktuell. Dette er en frase som brukes av dem som leter etter et aktuelt firma å kjøpe fra, og jeg så at noen korreksjoner på en eksisterende side ( noe liknende det vi viser i siden "søkemotoroptimalisering tips") kombinert med noen målrettede linker ville føre oss dit vi ville. 

Det ble startet med god og sunn linkebygging, og samtidig gjort korreksjoner i sidens innhold. Meta title og innhold ble korrigert, og resultatet er slik vi ønsker det! (Bortsett fra at vi vil ha dette nettstedet opp på plass nr 1, men det kommer nok etterhvert). 

Selve jobben tok oss 3 dager med grunnleggende søkeordsanalyse, søkeords intent research og skrive om eksisterende innhold. 

SEO konsulent Preben Olsen SangvikØnsker du hjelp fra en SEO konsulent så ta kontakt med meg via linken, eller kontakt meg på [email protected] eller 90192708. Som alltid er jeg interessert i å hjelpe deg til knallgode resultater. Fokuset er på SEO for netthandel , og også for firma-hjemmesider. 

I 2020 skrev jeg en fagbok om SEO for nettbutikker, og jobber ut fra et rammeverk jeg har utviklet over de siste 10 årene. Jeg har tatt flere nettbutikker fra å være helt nye og ferske til å bli bransjeledende i sine nisjer, og liker godt slike utfordringer. 

Mvh

Preben SangvikPublisert/ published: 05-05-2020
Preben Sangvik SEO spesialist

Om skribenten Preben Sangvik, SEO spesialist

Preben startet egen nettbutikk i 2004 og det var veien til å starte med online markedsføring. I 2005 tok han som en av de første i Norge bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel, og siden har han tilbudt sine tjenester til flere hundre norske bedrifter. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Norge, men trives også godt med å hjelpe mindre foretak. Hovedfokuset har hele tiden vært å hjelpe kunder med organisk trafikk (søkemotoroptimalisering / SEO) samt konverteringsøkning. Begge deler gir ønsket vekst for kundene.

Han har laget flere kurs om SEO, og i 2020 og 2021 skrev han to bøker om SEO. Den ene for nettbutikker og den andre for mer tradisjonelle bedrifter som ønsker seg flere kunder.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale