Hvordan legge dine eventer inn på Google.no?

Når du får DITT event synlig på Google når folk søker feks. "Hva skjer i _____" (ditt sted), så vil ditt arrangement bli mer synlig og du vil kunne få flere besøkende. I denne videoen viser jeg deg hvor enkelt du kan få dine eventer inn på Google, selv om du ikke har et system som egentlig håndterer dette for deg.

Her viser jeg det steg for steg hva og hvordan du må gjøre det, slik at dine eventer blir synlige i Google (og søkbare). 

Har du spørsmål eller ønsker hjelp med søkemotoroptimalisering så ta kontakt med oss. 

Her er verktøyet jeg brukte: https://technicalseo.com/tools/schema-markup-generator/

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om at din målgruppe skal finne deg, ditt produkt, din tjeneste eller ditt arrangement når de søker på Google eller i andre søkemotorer. For at du skal bli funnet så må ditt nettsted plasseres høyt opp i Google.no, og også fremme et budskap som de synes er spennende nok til å klikke på. 

Dette resulteter i at du får flere besøkende til ditt nettsted Men ikke bare flere besøkende, men flere interesserte besøkende. Det er MYE større sannsynlighet for at disse vil kjøpe fra deg, enn om du bare skulle få tilfeldige besøkende innom nettstedet ditt. 

De aller fleste som søker klikker på én av de oppføringen som er på side 1 i Google. Kun et fåtall går til side 2. Derfor er det viktig at du finnes på topp 10 i Google. Det er det du kan få hjelp med hos oss. 

Se også gjerne flere søkemotoroptimalisering tips her

Med vennlig hilsen
Preben Sangvik, SEO ekspertResponspartner ASPublisert/ published: 01-12-2020
Preben Sangvik jobber med digital markedsføring

Preben Sangvik, digital markedsføring

I mer enn 17 år har Preben hjulpet bedrifter innen digital markedsføring, og er spesialist på fagområdet som kalles søkemotoroptimalisering.

I forbindelse med interesse for salg på nett fullførte han en bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel i 2005, med toppresultater. Siden har han jobbet som konsulent, fagleder og ekspert på synlighet i Google for både nettbutikker, ordinære bedrifter og spesialiserte online tjenester.

Han har holdt flere kurs om søkemotoroptimalisering og har skrevet to bøker om faget på engelsk.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale