Finne rett hensikt bak søkefrasen - så tjener du mer

Det hjelper ikke å få mange flere besøkende inn på din hjemmeside eller nettbutikk hvis de ikke kjøper mer fra deg. Så hva er hemmeligheten til å få flere betalende kunder fra søkemotoroptimaliseringen du utfører? Her er et hot tips.

Du MÅ vite hva som er hensikten når folk søker med et søkeord i Google, og du ønsker å bli synlig på det søkeordet. For hvis hensikten vedkommende har, og det du tilbyr ikke stemmer med hensikten til vedkommende, så vil han eller hun ikke kjøpe fra deg. Dermed er det bortkastet energi å prøve å søkemotoroptimalisere for det ordet.

Her forteller jeg hvordan du kan tenke og stille deg spørsmål som hjelper deg å finne lønnsomme søkefraser.

Jeg har hjulpet ufattelig mange med å optimalisere dere hjemmeside eller nettbutikk for ulike søkefraser, og her deler jeg litt av kunnskapen min med deg.

Ønsker du å kontakt meg så kan du gjøre det her på siden om meg: SEO rådgiver Preben Sangvik -  eller på [email protected]

Mvh Preben SangvikPublisert/ published: 03-12-2020
Preben Sangvik SEO spesialist

Om skribenten Preben Sangvik, SEO spesialist

Preben startet egen nettbutikk i 2004 og det var veien til å starte med online markedsføring. I 2005 tok han som en av de første i Norge bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel, og siden har han tilbudt sine tjenester til flere hundre norske bedrifter. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Norge, men trives også godt med å hjelpe mindre foretak. Hovedfokuset har hele tiden vært å hjelpe kunder med organisk trafikk (søkemotoroptimalisering / SEO) samt konverteringsøkning. Begge deler gir ønsket vekst for kundene.

Han har laget flere kurs om SEO, og i 2020 og 2021 skrev han to bøker om SEO. Den ene for nettbutikker og den andre for mer tradisjonelle bedrifter som ønsker seg flere kunder.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale