Finne rett hensikt bak søkefrasen - så tjener du mer

Det hjelper ikke å få mange flere besøkende inn på din hjemmeside eller nettbutikk hvis de ikke kjøper mer fra deg. Så hva er hemmeligheten til å få flere betalende kunder fra søkemotoroptimaliseringen du utfører? Her er et hot tips.

Du MÅ vite hva som er hensikten når folk søker med et søkeord i Google, og du ønsker å bli synlig på det søkeordet. For hvis hensikten vedkommende har, og det du tilbyr ikke stemmer med hensikten til vedkommende, så vil han eller hun ikke kjøpe fra deg. Dermed er det bortkastet energi å prøve å søkemotoroptimalisere for det ordet.

Her forteller jeg hvordan du kan tenke og stille deg spørsmål som hjelper deg å finne lønnsomme søkefraser.

Jeg har hjulpet ufattelig mange med å optimalisere dere hjemmeside eller nettbutikk for ulike søkefraser, og her deler jeg litt av kunnskapen min med deg.

Ønsker du å kontakt meg så kan du gjøre det her på siden om meg: SEO rådgiver Preben Sangvik -  eller på [email protected]

Mvh Preben SangvikPublisert/ published: 03-12-2020
Preben Sangvik SEO ekspert

Om skribenten Preben Sangvik, SEO ekspert

Preben har i mer enn 17 år arbeidet med digital markedsføring, og er spesialist på å styrke sine kunders markedsposisjon i især Google. Han fullførte bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel i 2005 med topp resultater, og har jobbet med SEO for noen av de største selskapene i Norge. I dag leverer han søkemotoroptimalisering til mange norske bedrifter og er spesialisert på synlighet i Google for nettbutikker, samt firma som driver med produkt og tjeneste salg.

Han har holdt flere kurs om søkemotoroptimalisering og har skrevet to bøker om faget på engelsk.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale