Hva er søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering er prosessen som må gjøres for at din hjemmeside skal rangere over andre nettsider i Google. Det er ingen magi, men det er kodeknekking. Litt som å løse en Rubiks kube. Du kan lære deg å løse Rubiks kuben selv, eller bare være fornøyd for at en venn løser den for deg. På samme måte kan du lære deg SEO selv, og bruke timesvis , dagesvis og kanskje maneg år på å perfeksjonere metodene. Eller du kan gjøre det lett for deg selv og kjøpe SEO fra et byrå som vet hva de snakker om, vet hvilke metoder og hvilke løsninger som bør brukes når - for å løse koden raskest mulig. Men i motsetning til Rubiks kube er ikke søkemotoroptimalisering noe man løser én gang. Det er noe som må løses, hver måned. Det er alltid justeringer, alltid nye ting som må gjøres og vedlikeholdes. Derfor er det en sterk trygghet å ha et solid SEO byrå i ryggen, som løser utfordringene etterhvert som de dukker opp - så DU kan rangere over dine konkurrenter - og nyte gode plasseringer i Google - og flere kunder som kommer inn på din hjemmeside eller i din nettbutikk.
 
Ønsker du å få vite mer? Les mer om søkemotoroptimalisering her


Publisert/ published: 27-10-2018
Preben Sangvik SEO spesialist

Om skribenten Preben Sangvik, SEO spesialist

Preben startet egen nettbutikk i 2004 og det var veien til å starte med online markedsføring. I 2005 tok han som en av de første i Norge bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel, og siden har han tilbudt sine tjenester til flere hundre norske bedrifter. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Norge, men trives også godt med å hjelpe mindre foretak. Hovedfokuset har hele tiden vært å hjelpe kunder med organisk trafikk (søkemotoroptimalisering / SEO) samt konverteringsøkning. Begge deler gir ønsket vekst for kundene.

Han har laget flere kurs om SEO, og i 2020 og 2021 skrev han to bøker om SEO. Den ene for nettbutikker og den andre for mer tradisjonelle bedrifter som ønsker seg flere kunder.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale