Hvordan lage en god hjemmeside?

Hvordan lage en god hjemmeside?

Din hjemmeside er kanskje det viktigste elementet i din digital markedsføring, og noe av det viktigste du kan få på plass. Den MÅ være selgende. Det vil si at den hjelper deg å få flere kunder. Det betyr at den både bør kunne hente inn flere potensielle kjøpere ved å være optimalisert for Google, og i det det hele tatt fungere godt.

Da jeg startet var det vanskelig å lykkes med en hjemmeside. Vanskelig å lage en hjemmeside som skaffet flere henvendelser og salg. Men en dag lærte jeg litt om salgspsykologi. Du vet, det som får oss til å kjøpe. Dagen etterpå hadde jeg skrevet om tekstene litt på hjemmesiden, og responsen økte med 5-gangen! Fra da av var jeg hektet på å få dette til.

Siden november 2017 har vi i Responspartner jobbet med å forenkle prosessen som skal til for å lage en hjemmeside som selger bedre. Det er en prosess vi kunne solgt dyrt, for den er gull verdt.

Men i stedet så gir vi her bort kanskje de viktigste tipsene for hvordan du selv kan bygge en god hjemmeside som skaffer deg flere kunder.

Hvis du har lyst til å bygge en god hjemmeside selv, men lurer på hvordan du kan gjøre det enkelt - så sjekk ut EasyEdit.no.

I ett år har vi laget en "ny" EasyEdit, og resultatet vil forbløffe mange.

Resultatet er et hjemmesideverktøy som automatiserer markedsføring og salg for deg som jeg kaller "EasyEdit - din markedsmaskin". Det vil hjelpe deg spesifikt med hvordan man kan bygge en lage en god hjemmeside som henter inn kunder på autopilot.

Har du lyst til å vite mer? Kontakt meg på 45059000. Responspartner er også et anbefalt SEO byrå i Norge, og leverer både unike SEO verktøy og unikt SEO kurs. Be gjerne om pris på SEO for ditt nettsted.
Mvh
Preben
Preben Sangvik SEO ekspert

Om skribenten Preben Sangvik, SEO ekspert

Preben har i mer enn 17 år arbeidet med digital markedsføring, og er spesialist på å styrke sine kunders markedsposisjon i især Google. Han fullførte bachelorgrad i entreprenørskap og ehandel i 2005 med topp resultater, og har jobbet med SEO for noen av de største selskapene i Norge. I dag leverer han søkemotoroptimalisering til mange norske bedrifter og er spesialisert på synlighet i Google for nettbutikker, samt firma som driver med produkt og tjeneste salg.

Han har holdt flere kurs om søkemotoroptimalisering og har skrevet to bøker om faget på engelsk.

Ønsker du hjelp med SEO så ta kontakt på [email protected] og/ eller telefon 90192708

Få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet i Google.

Fyll inn skjemaet her, send epost til [email protected] eller ring direkte på 90192708

  • Få en uforpliktende samtale