Hvordan lage en god hjemmeside?

Hvordan lage en god hjemmeside?

Din hjemmeside er kanskje det viktigste elementet i din digital markedsføring, og noe av det viktigste du kan få på plass. Den MÅ være selgende. Det vil si at den hjelper deg å få flere kunder. Det betyr at den både bør kunne hente inn flere potensielle kjøpere ved å være optimalisert for Google, og i det det hele tatt fungere godt.

Da jeg startet var det vanskelig å lykkes med en hjemmeside. Vanskelig å lage en hjemmeside som skaffet flere henvendelser og salg. Men en dag lærte jeg litt om salgspsykologi. Du vet, det som får oss til å kjøpe. Dagen etterpå hadde jeg skrevet om tekstene litt på hjemmesiden, og responsen økte med 5-gangen! Fra da av var jeg hektet på å få dette til.

Siden november 2017 har vi i Responspartner jobbet med å forenkle prosessen som skal til for å lage en hjemmeside som selger bedre. Det er en prosess vi kunne solgt dyrt, for den er gull verdt.

Men i stedet så gir vi her bort kanskje de viktigste tipsene for hvordan du selv kan bygge en god hjemmeside som skaffer deg flere kunder.

Hvis du har lyst til å bygge en god hjemmeside selv, men lurer på hvordan du kan gjøre det enkelt - så sjekk ut EasyEdit.no.

I ett år har vi laget en "ny" EasyEdit, og resultatet vil forbløffe mange.

Resultatet er et hjemmesideverktøy som automatiserer markedsføring og salg for deg som jeg kaller "EasyEdit - din markedsmaskin". Det vil hjelpe deg spesifikt med hvordan man kan bygge en lage en god hjemmeside som henter inn kunder på autopilot.

Har du lyst til å vite mer? Kontakt meg på 45059000. Responspartner er også et anbefalt SEO byrå i Norge, og leverer både unike SEO verktøy og unikt SEO kurs. Be gjerne om pris på SEO for ditt nettsted.
Mvh
Preben