Slik får du flere kunder fra din hjemmeside
Jeg kaller det suksesskartet. Veien til å få flere kunder fra ditt nettsted. Og nå har jeg for første gang lagt dette tilgjengelig for andre.
Les mer
Vi lanserer podcasten
Jeg har hatt lyst til dette i hvertfall i 8 år. Og endelig blir det realisert!
Les mer
Hvordan få flere gode kundeuttalelser - som kan øke salget ditt?
Gode referanser gjør det mye lettere for deg å selge. - Her deler jeg en teknikk som gjør det mye enklere å få gode kundeuttalelser som du kan bruke aktivt på ditt nettsted (og evt i brosjyrer).
Les mer
Hvordan lage en god hjemmeside?
En god hjemmeside må selge. Det er ikke nok å informere, men den må skaffe deg henvendelser og bestillinger. Her er det som bør være på plass.
Les mer
Hva er søkemotoroptimalisering?
Hvorfor er synlighet i Google så viktig for din bedrift? Denne videoen er laget for deg som eier en bedrift og som ønsker å se fordelene for deg.
Les mer
Hva må din hjemmeside ha?
Her går Preben Sangvik igjennom hva din hjemmeside må ha for å fungere slik du ønsker.
Les mer
Digital markedsføring - øker og øker
Digital markedsføring har blitt en del av din hverdag om du liker det eller ikke. Dette gir deg enorme muligheter til å treffe dine kunder - akkurat når de leter etter dine tjenester eller produkter.
Les mer
SEO Oslo
Som bedriftseier i Oslo så regner jeg med at du har vært nedringt av dem som vil selge SEO. Så hva er det egentlig, og hvordan kan søkemotoroptimalisering hjelpe deg i Oslo og ellers? Her har jeg listet opp de viktigste fordelene for ditt firma - kort og godt.
Les mer
5 tips om SEO for deg med nettbutikk

Driver du nettbutikk og kjenner gleden av hvert salg du får i nettbutikken? Da vil du kjenne gleden av god søkemotoroptimalisering for din nettbutikk. For den vil gjøre at du får nye kunder som du ellers ikke ville fått.

Les mer
Ny responspartner.no lagt ut
Nå fremstår responspartner.no i ny drakt. Ikke bare fordi fornying var på sin plass, men også for å fokusere sterkere på søkemotoroptimalisering.
Les mer
Web Analytics